PolkaWar-myntet ökar i värde – här kan det köpas

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jul 19, 2021
  • Få reda på vad PolkaWar är och hur det fungerar.
  • Var kan du köpa PWAR-mynt?
  • Vi ger en PWAR-prisförutsägelse för 2021 och framåt.

PolkaWar (PWAR) är ett av dagens hetaste kryptovalutaprojekt och har ökat med 58% i värde till över 0,36 dollar. Vissa experter menar att detta kan vara början på en ny tillväxtfas för kryptovalutan, och med en handelsvolym som ökat med 140% till 3,3 miljoner dollar verkar de tekniska faktorerna tala för ett sådant scenario just nu.

Till följd av PWAR-myntets ökande populariteten publicerar vi här en artikel som går igenom all viktig information du behöver veta. Läs vidare för att får reda på vad PolkaWar är, hur det fungerar och vad vår PWAR-prisprognos är för 2021.

Hur och var man kan köpa PWAR-krypto online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Våra analytiker har testat alla de ledande kryptohandelsplattformarna och kommit fram till att de två nedan bör vara förstahandsvalen – tack vare deras låga avgifter och högkvalitativa användargränssnitt.

Klicka på en av länkarna, registrera dig, sätt in pengar och köp det antal PWAR-kryptomynt du vill ha.

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är PolkaWar (PWAR)?

PolkaWar är ett blockkedjebaserat onlinespel som körs på Binance Smart Chain och PWAR är dess native token.

Det är ett ”decentraliserat cross chain-stridsspel som integrerar aspekter av blockchain-teknik , NFT:er och e-sport.” Detta skapar en ”levande” värld där spelare kan utmana varandra.

Även om PWAR inledningsvis har lanserats på BSC tack vare dess ”låga avgifter och snabba behandlingstider”, så kommer det sannolikt att lanseras på Polkadot och andra blockkedjor inom en snar framtid.

PolkaWar-ekosystemet inkluderar PolkaWar Realm, som är världen där det NFT-baserade spelet utspelar sig, och PolkaWar NFT Marketplace, som är en börs för spelartiklar och utrustning som representeras av NFT:er. Du kan även hyra ut objekt till andra användare via marknadsplatsen för att generera passiva inkomster.

Ska jag köpa PWAR-mynt idag?

Detta beror på vad du letar efter. Om du vill delta i PWAR Realm genom att spela det NFT-baserade spelet, eller om du vill handla på PolkaWar NFT-marknaden, är det vettigt att köpa några mynt och använda dem. Dessutom, om du tror på projektets långsiktiga utsikter så kan det vara ett bra drag att köpa och hålla PWAR för att spekulera i framtida prisutveckling.

Men innan du investerar i PolkaWar-krypto, se till att du gör alla nödvändiga efterforskningar och inte rusar in i någonting. Kryptovalutor är väldigt flyktiga och oförutsägbara, så om du har svårt för höga risker så kan det vara bättre att du letar efter en annan tillgång.

Kommer PolkaWar att göra mig rik?

Det är osannolikt om inte PolkaWar växer till ett av de största kryptovalutaprojekten på planeten. Ändå bör PWAR-myntets potential att generera betydande avkastning för tokeninnehavare inte underskattas.

PWAR-prisförutsägelse 2021

Vår PolkaWar-prisförutsägelse är: 0,40 dollar i år, 0,50 dollar nästa år och 0,94 dollar innan år 2026.

$PWAR i sociala medier

Kolla in vår kryptonyhetssida för mer om PolkaWar och andra heta kryptor.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust