Axe presenterar Dogecoin-kroppsspray – Dogecan

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on jul 20, 2021
  • Axe, en populär producent av groomingprodukter för män, släpper en kryptobaserad spray.
  • Axe har planerat Dogecan sedan i april, då de antydde att de kommer att lansera den om DOGE når 1 dollar.
  • Även om DOGE aldrig nådde så högt så valde företaget att lansera sprayen ändå.

Dogecoin figurerar i rubrikerna igen, den här gången tack vare en populär producent av av groomingprodukter för män, Axe. Enligt företaget förbereder man sig för att lansera en begränsad utgåva av Dogecan – en kroppsspray med Dogecoin-tema.

Axe tillkännagav denna nya serie på Twitter och enligt uppgift kommer Dogecans att skänkas bort gratis. Allt som användare behöver göra är att registrera sig på Axes webbplats. En sak att notera är dock att kampanjen endast riktar sig till DOGE-fans i USA.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Axe har redan inlett sin Dogecan-kampanj genom att skicka ut ett antal prover. Proverna skickades till flera populära DOGE-personligheter, till exempel Billy Markus, en av myntets grundare. Andra som fått sprayen är bl.a. Lil Mook, som är en populär musiker och en stor Dogecoin-förespråkare. Företaget skickade också ett prov till Dogecoin Rise – ett populärt DOGE-fokuserat Twitter-konto.

Axe har planerat detta ett tag

Axe har planerat den här kampanjen i flera månader nu. De retades inledningsvis med communityn i april, när det nämnde att det skulle skapa en kryptodoftande kroppsspray om DOGE lyckades stiga över 1 dollar.

Tyvärr nådde DOGE aldrig så högt, men företaget verkar ha bestämt sig för att producera sprayen ändå och beskriver den som en ”dangmusk”. Utöver deodoranten finns det också ett kort i paketet som uppger att: ”Vi ska till månen, i den här sprayen hittar du det kryptoförtroende du behöver för att komma dit.”

Liksom alla kryptovalutor har DOGE/USD upplevt ett betydande prisfall sedan myntet nådde sin rekordnivå på 0,73 dollar i mitten av maj. Två och en halv månad senare har myntets pris fallit med 76% och ligger för närvarande på 0,17 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust