Var kan man köpa DEXE-tokens? DeXe Network ökar i värde med 110%

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jul 23, 2021
  • I den här artikeln förklarar vi allt du behöver veta om DeXe- och DEXE-tokens.
  • Få reda på var du kan köpa DeXe-krypto snabbt, enkelt och prisvärt.
  • Vi tillhandahåller vår DEXE-prisprognos för 2021 och därefter.

I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta innan du investerar i DeXe (DEXE), en kryptovaluta som har stigit med 110% i värde till cirka 8,30 dollar under det senaste dygnet.

Med en handelsvolym som ökat med 615% till över 171 miljoner dollar är DeXe ett mynt som gjort en storstilad entré i kryptovalutasektorn. Som ett resultat har allt fler investerare och handlare visat intresse för DeXe-tokens och letar nu med ljus och lykta efter mer information om projektet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För att hjälpa dig att avgöra om DEXE är en tillgång du vill köpa går vi här igenom vad det är, hur det fungerar och vad vår DeXe-prisprognos är för de kommande åren.

Hur och var man kan köpa DeXe-tokens online

Om du vill köpa DEXE-mynt snabbt, enkelt och prisvärt, så kommer här två lysande alternativ. Klicka bara på en av länkarna, fyll i dina detaljer, registrera dig, sätt in pengar och köp det antal DEXE-tokens du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla DeXe-mynt just nu:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är DeXe (DEXE)?

DeXe.network är ett kryptovalutaprojekt och DEXE är plattformens native token som möjliggör det ”öppna och tillståndlösa systemet”. I huvudsak strävar DeXe efter att vara en innovativ DeFi-plattform med sociala handelsfunktioner som gör det möjligt för användare att kopiera strategierna från de bästa handlarna.

DEXE-token har två nyckelfunktioner:

  1. Automatiska återköp och distribution mellan försäkrings-vaults, farming-belöningar bland tokeninnehavare och bränning av tokens för en viss procent av handlarnas belöningar.
  2. Deltagande i DeXe DAO. Du behöver inte vara en DEXE-tokeninnehavare för att delta i DeXe.network och dra nytta av flera av dess sociala handelsfunktioner. För att bli medlem i DAO måste man dock hålla DEXE-tokens.

Ska jag köpa DeXe-tokens idag?

Om du har genomfört omfattande efterforskningar, gillar projektets koncept och du känner att det kan skapa långsiktigt värde så kan det vara ett bra val att investera i några DEXE-mynt. Dessutom, om du vill vara en del av DeXe DAO är det ett måste att hålla DEXE-tokens.

Kryptovalutor är dock ofta flyktiga och detta gäller särskilt relativt nya altcoins som DEXE. Därför måste du vara ännu mer försiktig och se till att du aldrig investerar pengar du inte har råd att förlora.

Kommer DEXE att göra mig rik?

DeXe.finance-plattformen i sig kan hjälpa handlare att förbättra sina strategier och öka vinsterna, och att hålla DEXE-mynt kan visa sig vara lönsamt om de ökar i värde på lång sikt. Det hör dock till ovanligheterna att en enda kryptovalutatillgång gör innehavare rika.

DeXe-prisförutsägelse 2021

Vår DEXE-prisförutsägelse är : 11,50 dollar i år, 14,40 dollar nästa år och upp till 28,20 dollar inom 5 år.

$DEXE i sociala medier

För den senaste informationen om DeXe och andra populära kryptovalutor, besök vårt kryptonyhetsavsnitt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust