Prisanalys av Waves – är det rätt tid att köpa denna kryptovaluta?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jul 26, 2021
  • Kryptovalutamarknaden studsade tillbaks förra veckan – ändå är risken för ytterligare en nedgång inte över.
  • Waves kan återvända till nivåerna som vi såg i maj 2021.
  • Om priset stiger över 18 dollar kan nästa prismål ligga runt 20 dollar.

Kryptovalutamarknaden studsade tillbaka förra veckan. Bitcoin bröt över 34 000 dollar igen och denna situation stöder också Waves WAVES/USD. Waves har stigit från 11,67 till över 16 dollar sedan den 21 juli.

Grundläggande analys: Waves gör det möjligt för användare att utfärda tokens utan någon programmeringserfarenhet

Waves är en heltäckande gateway-blockchain-plattform som erbjuder en testplats för innovation och gör att du kan skapa datorprogram som körs på ett decentraliserat system. Waves skapades 2016 och har sedan dess behållit sin position som en av de hundra mest populära kryptovalutorna.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Waves har en utvecklarvänlig infrastruktur, och för att interagera med denna plattform bör du använda WAVES-tokens. Waves har låga transaktionsavgifter som börjar från 0,001 WAVES för vanliga transaktioner eller 0,005 WAVES för transaktioner som använder en skript.

Med Waves kan du handla valfritt tokenpar utan att genomföra en transaktion via en mellanvaluta och plattformen har 103 miljoner tokens tillgängliga totalt. För att utveckla en smart token på Waves behöver du inte ha någon programmeringserfarenhet – det går så enkelt som med några få knappklick.

Waves är ett unikt projekt med stor potential. Populariteten för detta projekt ökar över hela världen och fler och fler börser erbjuder denna kryptovaluta. Waves kan återvända till prisnivåerna som vi såg i maj 2021, men detta kommer inte att ske under de kommande veckorna eller ens månaderna.

Kryptovalutamarknaden har studsat tillbaka de senaste dagarna, men handlare bör vara medvetna om att risken för ytterligare en nedgång fortfarande inte är över och bör vänta på att Bitcoin närmar sig en starkare motståndsnivå innan de går lång på några kryptotillgångar.

”Potentiella investerare som vill köpa dippen bör förstå att fluktuationerna hör till och vara beredda på den här typen av volatilitet framöver. Även om du investerar nu, med relativt låga priser, ska du vara beredd att de faller ännu mer,” sa Humphrey Yang, personlig ekonomisexpert från Humphrey Talks.

Teknisk analys: 12 dollar representerar en stark supportnivå

Kryptovalutamarknaden studsade tillbaka förra veckan, men ändå är risken för ytterligare en nedgång inte över och det kan ta lång tid för priserna att se en större återhämtning. Waves har avancerat från 11,67 till över 16 dollar bara sedan den 21 juli, men om priset på Bitcoin faller under stödet vid 30 000 dollar igen så kommer det även att påverka Waves negativt.

Datakälla: tradingview.com

Den nuvarande supportnivån är 12 dollar, samtidigt som 18 och 20 dollar representerar de viktiga motståndsnivåerna. Om priset sjunker under 12 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fortsatt fall ned till 10 dollar eller till och med under.

Om priset å andra sidan stiger över 18 dollar så kan nästa prismål ligga runt 20.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust