Var kan jag köpa Splinterlands-token? SPS-mynt stiger 100%

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jul 28, 2021
  • Splinterlands är det senaste blockchain-baserade NFT-projektet som ökar i värde.
  • Få reda på var du kan köpa Splinterlands-tokens just nu.
  • Läs vår SPS-prisprognos för 2021 och därefter.

Splinterlands är en av dagens populäraste kryptovalutor och har sett en prisökning med 100% till 0,83 dollar och en handelsvolymökning med 240% till strax under 84 miljoner dollar. Detta har fått investerare och handlare att få upp ögonen för kryptovalutan och leta ytterligare information om projektets potential som en investering.

Det är där den här artikeln kommer in. Här har vi svarat på alla de viktigaste frågorna angående Splinterlands inklusive vad det är, hur det fungerar och vad som kan vänta i framtiden för projektet. Dessutom har våra analytiker tillhandahållit sin Splinterlands-prisprognos så att du kan få en uppfattning om hur mycket tillväxtpotential som erbjuds.

Hur och var man kan köpa Splinterlands kryptotoken online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För att köpa SPS-mynt snabbt, enkelt och prisvärt så klickar du helt enkelt på en av länkarna nedan för att omdirigeras till en av de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla Splinterlands-tokens. Fyll sedan i grundläggande information, bekräfta ditt konto och sätt in pengar med en accepterad betalmetod. När allt är klart så söker du efter SPS i gränssnittet och väljer hur många mynt du vill köpa. Slutligen kan du utföra din transaktion.

Kolla in våra två toppval:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Splinterlands?

Det är ett kryptovalutaprojekt, och SPS (även kallat Splintershards) är dess native styrningstoken.

Mer specifikt marknadsför de sig som nästa generation av samlingskortspel som utnyttjar NFT- och blockchain-teknik för att låta användare samla, handla och slåss.

SPS har en rad olika användningsområden, som staking, styrningsomröstningar, DAO-finansierad satsning, förslag inom spelet, play-to-earn och likviditetspoolincitament, tillgång till speciella kampanjer i spelet, tillgång till turneringsevenemang och belöningar för oracle-noder.

Blockkedjebaserade spel har varit extremt heta de senaste månaderna och plattformar som Axie Infinity, My Defi Pet, Binamon och Wall Street Games har alla fått uppmärksamhet och sett stark prisutveckling för sina native tokens. Nu verkar Splinterlands vara beredd att rida på vågen till nya toppar.

Ska jag köpa Splinterlands-mynt?

Om du vill spela onlinespelet eller om du bara vill spekulera i plattformens framtida framgång kan ett köp av tokens nu vara ett bra sätt att få exponering för priset på SPS-tokens.

Se bara till att du har gjort dina efterforskningar och är medveten om riskerna en investering innebär innan du sätter dina pengar på spel. Var också medveten om att kryptovalutor och digitala tillgångar i allmänhet ofta är flyktiga, så extra försiktighet och uppmärksamhet krävs för alla investeringsbeslut.

Prisprognos för Splinterlands under 2021

Vår prisprognos för SPS-myntet är: 1,16 dollar i slutet av året, 1,35 dollar 2022 och upp till 2,80 dollar inom 5 år.

$SPS i sociala medier

https://twitter.com/Analyserxx/status/1420323905630359553

För det senaste om Splinterlands och andra trendiga digitala tillgångar, kolla in kryptonyheterna på Invezz.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust