StarLink-token ökar i pris – här köper du STARL-mynt

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jul 29, 2021
  • StarLink är ett av dagens mest spännande kryptovalutaprojekt.
  • Det fortsätter att skjuta i höjden efter att ha lanserats för några veckor sedan.
  • Kolla in vår prisprognos för $STARL-tokens.

Starlink (STARL) är en av dagens populäraste kryptovalutor. Projektet har samma namn som satellitinternetkonstellationen som skapats av SpaceX, Starlink.

Under det senaste dygnet har priset på STARL-tokens ökat med 40%, vilket har konsoliderat en dramatisk tillväxtvecka för myntet. Dessutom har handelsvolymen återigen ökat, den här gången med 80% till strax under 29 miljoner dollar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Med tanke på prisutvecklingen är det ingen överraskning att StarLink har fått mycket uppmärksamhet inom krypto-communityn och diskuteras flitigt av kända handlare och investerare på t.ex. Twitter. Men trots dess momentum är det fortfarande svårt att hitta särskilt mycket information om myntet, vilket innebär att många investerare har obesvarade frågor.

Därför har vi samlat all viktig information du behöver veta innan du investerar i StarLink-mynt. Vi förklarar vad projektet är, hur det fungerar och vad vår prisprognos är för STARL-myntet framöver.

Hur och var man kan köpa StarLink-kryptotoken online

För att köpa, sälja och handla STARL-symboler snabbt, enkelt och billigt, så kan du börja med att klicka på någon av länkarna nedan. Fyll sedan i grundläggande information, finansiera ditt nyskapade konto och köp det antal StarLink-tokens du vill ha. Du kan sedan lagra dem i ditt konto eller skicka dem till en kryptoplånbok för ökad säkerhet.

Här är de bästa plattformarna att köpa StarLink-mynt just nu:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är StarLink?

Det är ett kryptovalutaspelsprojekt och $STARL är dess styrningstoken.

Det påstår sig vara det första 100% samhällsägda decentraliserade virtuella rymdprojektet. Med hjälp av STARL-tokens kan användare köpa, sälja och handla virtuella satelliter, rymdfarkoster och land medan de utforskar solsystemet. Utvecklarna känner att ”möjligheterna är oändliga”.

Projektet följer den ”metavers-trend” som etablerats av andra kryptovalutaprojekt och skapar en virtuell värld som innehåller data, idéer och NFT:er. Målet är att StarLink ska växa till en plattform som erbjuder visuella och ljudanpassningar för att driva NFT-tekniken vidare och knyta den till verkliga rymd- och VR-koncept. Dessutom kommer projektet att finnas som ett nav för underhållning, marknadsföring, utbildning och gamification.

Ska jag köpa STARL-tokens idag?

Om du vill engagera dig i metaversen eller om du bara tror på utsikterna för långsiktig tillväxt kan det vara ett bra sätt att spekulera på framtida prisutveckling att köpa några tokens nu och hålla dem på lång sikt.

Investeringar medför dock alltid risker och detta gäller särskilt för flyktiga digitala tillgångar som kryptovalutor. Innan du investerar, se till att du gör noggranna efterforskningar, både i form av teknisk och grundläggande analys.

Kommer StarLink att göra mig rik?

Även om det är högst osannolikt att en enda kryptovaluta skulle göra dig förmögen, så är det inte omöjligt (titta bara på Dogecoin). StarLink har redan nått ett marknadsvärde på 100 miljoner dollar på bara några dagar, vilket betyder att denna token kan vara på väg mot enorm tillväxt.

Prisprognos för StarLink 2021

Vårt team av analytiker har skapat en STARL-prisförutsägelse för att ge dig en så exakt bild som möjligt av vad StarLink-tokens kan vara värda 2021 och därefter.

Vi förutspår att StarLink når ett pris på upp till 0,0038 dollar i år, 0,0044 dollar 2022 och 0,0091 dollar inom 5 år.

$STARL i sociala medier

För mer information om StarLink och andra heta altcoins, se till att lägga ett bokmärke på vår sida med kryptonyheter.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust