Guarda Wallet tillåter direktköp av XDC via bankkort, banköverföringar, Apple Pay

By: Daniela Kirova
on jul 30, 2021
  • Användare kan betala för transaktioner och smart kontraktsanvändning med XDC.
  • Guarda stöder tusentals kryptovalutor och fler än 50 ledande blockkedjor.
  • XinFins plattform är baserad på en företagsoptimerad version av Ethereum.

Tack vare sin fiat onramp-funktionalitet som drivs av Simplex, erbjuder Guarda Wallet nu omedelbara köp av XinFins XDC-token (XDC/USD). Användare av plånboken kan köpa tokens direkt via banköverföringar, Apple Pay och betal-/kreditkort. Den nya integrationen med Simplex är ett viktigt tillskott eftersom du kan betala för transaktioner och smart kontraktsanvändning med XDC. I slutändan öppnar detta nätverket för större användar- och utvecklarbaser. Simplex tar hand om konverteringen och erbjuder mainstream-adoption och omfattande expertis för att göra utbytesprocessen enklare.

Guarda stöder dussintals stora blockkedjor

Guarda har stött XDC-nätverket sedan ifjol, men funktionen för snabbköp är ny. Plånboken stöder tusentals kryptovalutor, fler än 50 ledande blockkedjor och tiotals stablecoins. Den finns tillgänglig för desktops, webb, mobil och som ett Chrome-tillägg.

XDC fokuserar på företagskunder

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Nätverket fortsatte där JP Morgan slutade med Quorum-projektet. Ända sedan projektet skapades har XinFin betonat partnerskap med företagskunder för att hjälpa blockchain-tekniken att bli mainstream. Plattformen är baserad på en företagsoptimerad version av Ethereum (ETH/USD) och garanterar hög prestanda tack vare sin konsensusmekanism XDPoS.

Guardas VD Paul Sokolov sa:

”Vi tror på XinFins uppdrag och stöder projektet och är mycket glada över att kunna erbjuda en elegant och enkel integration för att omedelbart köpa XDC i vår app. Många användare vill ha något enklare än att göra beställningar på en börs, och det är det behovet vi uppfyller genom ett partnerskap med Simplex.”

XinFins grundare Ritesh Kakkad tillade:

”Det är viktigt att göra XDC så allmänt tillgängligt som möjligt för att starta antagande och nätverkseffekter och därför är vi väldigt glada för denna nya fas i partnerskapet med Guarda Wallet.”

Ari Last, VP för affärsutveckling på Simplex, uttryckte sin glädje över möjligheten att lägga till stöd för XDC:

”Krypto bör vara tillgängligt för alla, och genom detta partnerskap med XinFin och Guarda är vi ett steg närmare det målet.”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust