Prisanalys av Cardano (ADA): Är ADA ett bra köp i augusti 2021?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko utnyttjar sin passion för kryptovalutor och gör att investerare lär sig något nytt varje dag. Under sin fritid… read more.
on aug 2, 2021
  • Cardano låter användare köra smarta kontrakt efter den hårda gaffeln.
  • Cardano kommer också att lansera en kontakt som överbryggar ADA Wallet till dApps.
  • Ett ökat cirkulerande utbud av ADA-tokens kan resultera i ett ökat värde.

Cardano ADA/USD är en offentlig blockchain-plattform som väntar en hård gaffel som kallas Alonzo, som förväntas medföra stora förbättringar av nätverket. Med det i åtanke blir de kommande månaderna avgörande för tillväxten såväl som funktionaliteten för blockkedjan och ADA-token.

Alonzo som en katalysator för tillväxt

Den 1 augusti uppdaterade grundaren av Cardano, Charles Hoskinson, communityn om utvecklingen av deras blockchain. Han hävdade att saker och ting flyter på enligt schemat och att det går bra med den hårda gaffeln Alonzo. Att blockkedjan fortsätter att förbättras, och med den mediala uppmärksamhet som kommer på köpet, kommer ADA-tokens att se ökat intresse, särskilt med tanke på den ökning av det cirkulerande utbudet vi kommer att se efter den hårda gaffeln.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

EMURGO, som är en grundande enhet av Cardano (ADA), meddelade att de kommer att lansera en ny plattform för att överbrygga interaktionen mellan ADA-användare och decentraliserade applikationer (dApps) på blockkedjenätverket. Detta kommer att ske genom lanseringen av Yorodi dApp-kontakten, vilket i huvudsak kommer att ge ADA-innehavare tillgång till decentraliserade applikationer på Cardano blockchain direkt från sina webbläsare via en plugin.

Ska du köpa Cardano (ADA)?

I skrivande stund handlas Cardano (ADA) för 1,33 dollar.

Myntet upplevde sitt högsta värde på 2,45 dollar den 16 maj 2020. När vi jämför det med dagens värde så det en skillnad på cirka 45%.

Om vi ser till juli månad för att ge ytterligare perspektiv så kom en av de högsta punkterna den 4 juli på 1,49 dollar. Den 20 juli hade priset fallit till 1,02 dollar. Om man jämför julis högsta nivå med ADAs all-time high, så handlar det om en värdeminskning med 39%, vilket visar på vilken potential myntet har att stiga.

Enligt data från IntoTheBlock har Cardano (ADA) sett 16,41 miljarder dollar i transaktioner över 100 000 dollar under de senaste sju dagarna.

Dessutom ser vi en 8-procentig ökning av handelsvolymen för ADA-tokens under de senaste 24 timmarna, vilket signalerar en ökad aktivitet i blockkedjan.

Med ett pris på 1,33 dollar så kan ADA vara ett bra köp eftersom vi kan förvänta sig att dess värde kommer att stiga med 40% efter att den hårda gaffeln genomförs, vilket skulle resultera i ett värde på 1,83 dollar inom en månad.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust