DeFi-inkubatorn Impossible Finance gör OpenSwap till sitt flaggskeppsprojekt för sin launchpad

By: Daniela Kirova
on aug 18, 2021
  • IDOs stakade kapital nådde 1 miljon dollar på 5 minuter.
  • Launchpaden kommer att stödja hackathons, inkubatorer, ett investerarnätverk, andra nätverk.
  • OpenSwap samlade 1 miljon dollar under en strategisk finansieringsrunda där ledande VC-företag deltog.

Impossible Finance har bekräftat att OpenSwap kommer att vara dess flaggskeppsprojekt på deras nyligen introducerade launchpad, enligt ett pressmeddelande. OpenSwap är en integrerad DeFi-inkubatorhub som är tänkt som en flerkedjig decentraliserad likviditetsförstärkare, som kommer att se en smart lansering på Impossible Finance kommande launchpad.

Calvin Chu, finansrådsmedlem och kärnutvecklare för Impossible, var glad att kunna bekräfta ryktet:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

“OpenSwap är en gåva för DeFi-handlare och gör att de får tillgång till bästa prissättning och flera likviditetsaggregatfunktioner som ligger i framkant i branschen. Vi är glada över att stödja det extremt talangfulla OpenSwap-teamet och att visa upp vad de har att erbjuda via vår launchpad.”

IDOs stakade kapital nådde 1 miljoner dollar på 5 minuter

Launchpad-lanseringen sammanfaller med IDIA-tokens lansering. IDIA är Impossibles dedikerade token som användare kan staka och tjäna ytterligare tokens vid lanseringarna. IDOs stakade kapital nådde 1 miljon dollar strax efter öppnandet och steg så småningom till rekordhöga 5,3 miljoner dollar. Nästan 2 500 användare klarade KYC-processen.

Stödet som erbjuds av Impossible Finance nya launchpad, som inspirerades av Vitalik Buterins DAICO-design, inkluderar hackathons, inkubatorer, ett investerarnätverk och andra utvecklarnätverk. Det finns en rättvis fördelning via satsningsköer, on-chain whitelisting och KYC-protokoll.

OpenSwap samlar in 1 miljon dollar i strategisk finansieringsrunda

Nyligen samlade OpenSwap in 1 miljon dollar under en strategisk finansieringsrunda, där Coin98 Ventures, BR Capital, NGC Ventures, Prime Block och andra ledande VC-fonder deltog. OpenSwap syftar till att ge kunderna möjlighet att vänja sig vid zero slippage och fatta informerade belsut. Impossible ger tillgång till ett gediget ekosystem som fokuserar på produkter först och främst. Det introducerar och stöder blockchain-projekt i toppklass till riktade grupper av användare.

Motiveringen bakom projekten

Calvin Chu, tidigare från Binance Research, är känd för sin inblandning i projekt som Polygon (MATIC/USD), Harmony (ONE/USD) och Axie Infinity (AXS/USD). Han var involverad i urval, inkubation och rådgivningsprocess både före och efter lanseringen av Binance Launchpad. Han mål är att identifiera de bästa projekten tillsammans med Impossible Finance-communityn genom att bygga i det öppna och dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money