Prisprognos för Audius (AUDIO) – en korrigering eller slutet på rallyt?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on aug 25, 2021
  • Audius (AUDIO) har utökat sin korrigering från de senaste topparna över 4 dollar.
  • Om priset stiger över motståndet vid 3,5 dollar igen så skulle det vara en signal att köpa AUDIO.
  • Audius är ett mycket lovande projekt.

Kryptovalutamarknaden tappade i värde igår. Priset på Bitcoin gick under 48 000 dollar och risken för ytterligare nedgångar är ännu inte över. Audius AUDIO/USD följde marknaden ned och på bara några timmar föll priset från 3,08 till 2,64 dollar som lägst, och det nuvarande priset ligger på cirka 2,8 dollar.

Grundläggande analys: Audius är ett mycket lovande projekt

Audius är en plattform för streaming och delning av musik som gör det möjligt för artister att få kontakt med fans för att dela exklusivt intäktsgenererande innehåll. Det finns fler än 100 000 artister på Audius, inklusive välkända namn som Diplo, Odesza, Skrillex, Weezer och deadmau5.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Audius grundades 2018 och passerade 5 miljoner månatliga aktiva användare i augusti 2021. Audius är byggt på Ethereum- och Solana-blockkedjorna och native styrningstoken för denna plattform är AUDIO. Det är värt att nämna att Audius drivs av en grupp av tokeninnehavare istället för en centraliserad enhet, och aktiva användare kan tjäna AUDIO-tokens som belöningar.

Audius (AUDIO) pris har skjutit i höjden sedan början av augusti 2021 och nådde en prisnivå över 4 dollar den 17 augusti. Sedan dess har priset kollapsat och den dagliga handelsvolymen har minskat, men en positiv nyhet är att Audius tillkännagav ett partnerskap med Tik Tok förra veckan.

”Alla artister kan ta en låt som de redan har på Audius och helt enkelt exportera den till TikTok med ett klick. Ett vanligt sätt för osignade artister att lägga upp sina låtar just nu är genom att hålla telefonen mot en bärbar dator medan den spelar deras låt, och de lägger till den som bakgrundsmusik,” säger Forrest Browning, medgrundare och produktchef på Audius.

Audius är ett mycket lovande projekt och priset på denna kryptovaluta kan återvända till de nivåer som vi såg under den tredje veckan i augusti 2021, även om detta kommer sannolikt inte att ske under de kommande dagarna eller ens veckorna. Samtidigt bör handlare komma ihåg att om priset på Bitcoin faller under stödet vid 45 000 dollar så kommer det även att påverka Audius negativt.

Teknisk analys: Audius har utökat sin korrigering från de senaste topparna

Datakälla: tradingview.com

Audius (AUDIO) har utökat sin korrigering från de senaste topparna över 4 dollar, men om priset stiger över motståndet vid 3,5 dollar igen skulle det vara en signal att köpa AUDIO.

Nästa prismål kan då ligga runt 4 eller till och med 5 dollar, men om priset faller under stödet vid 2 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust