Gemini tillåter Brave Browsers användare att skicka BAT till sin plånbok

Av:
sep 1, 2021
Uppdaterad: jun 1, 2022
  • Brave Browser avslöjade nyligen sin integration med Gemini User Wallet.
  • Detta innebär att användare nu kan ansluta plånboken med sin webbläsare och använda mynten i båda miljöerna.
  • BAT-mynt, mottagna som belöningar för att titta på annonser, kan användas för handel och dricks i webbläsaren.

Sekretessbläddrare Brave – som tillåter användare att välja om de ska se annonser eller inte, och belöna dem om de gör det – fördjupade nyligen sina band till Gemini. Detta gör att användarna kan skicka Basic Attention Token (BAT/USD), dess inbyggda kryptovaluta, direkt till Gemini’s User Wallet, och antingen ta ut den eller byta den.

BAT är typiskt tänkt som det mynt som Brave användare kan dricksa sina favoritskapare med, och det kan användas på en mängd olika webbplatser vid denna tidpunkt. Hittills lagrades BAT-tokens, som användare får när de tittar på annonser, i Braves egen plånbok, integrerad i själva webbläsaren. Men många känner att Gemini kommer att öppna ytterligare möjligheter.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

BAT-tokens kan nu användas på Gemini

Gemini är en av de största kryptobörserna i USA, grundad av tvillingarna Winklevoss, Tyler och Cameron. Börsen meddelade också sina nya band till Brave och BAT och noterade att användare kan välja att antingen länka sitt befintliga Gemini-konto, om de har ett, eller skapa ett helt nytt direkt från Brave Rewards-sidan.

Hur som helst bör deras BAT-saldo visas på deras Gemini-konto, som om mynten köptes på själva börsen. Naturligtvis betyder detta också att handlare kan använda Gemini User Wallet för att hantera sina mynt, och till och med för att handla dem inom börsen, och fortfarande använda dem i webbläsaren om de vill tipsa webbplatser eller enskilda artister och innehållsskapare på webbplatser som YouTube , Twitter, Reddit och mer.

Braves integration med Gemini är en stor grej för projektet och dess användare, även om det bara är den senaste plånboken som Brave Rewards har integrerat med. Projektet har också samarbetat med Uphold och bitFlyer på ett liknande sätt. För att inte tala om att den har widgets för ett antal andra börser, inklusive FTX , Crypto.com och till och med Binance – världens största börs efter marknadsvärde.

Medan Brave har funnits i flera år nu, under vilket det utvecklats och växte en hel del – faller det fortfarande långt efter de största webbläsarna i världen, inklusive Chrome, Firefox, Safari, Edge och liknande. Ändå registrerade det 20 miljoner användare förra året, vilket är långt ifrån försumbart.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money