Starters play-to-earn DeFi-spel Starchi får bidrag från Polygon för integration

By: Daniela Kirova
on sep 13, 2021
  • Polygon kommer att förse Starchi med snabba transaktioner, skalverktyg i full stack och låga avgifter
  • I Starchi tjänar spelare löner, blir toppsamlare, umgås med digitala husdjur.
  • Starchi arbetar med Starchi Liquid Luck-token och Starters START-token

Ledande lanseringsplatta, investerarnätverk och inkubator Starters DeFi-spel Starchi fick bidrag från Polygon (MATIC/USD) Foundation för att stödja ytterligare integration av Polygons fullstack, fullt funktionella, Ethereum (ETH/USD ) skalningslösning i sin spelplattform. Starchi inspirerades av den ursprungliga Tamagotchi. Polygon kommer att förse Starchi med snabba transaktioner, skalverktyg i full stack och låga avgifter via säkra, fullständigt granskade, smarta kedjekontrakt, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Polygon kommer att stödja Starters första DeFi-spel för att integrera alla framtida utvecklingar som görs i sitt nätverk.

Upplev magin i Starchi

Spelare antar digitala husdjur, som måste matas, höjas, stödjas och underhållas i en virtuell miljö. Stärkelse är modellerade som en art av solblommande, aldrig setta varelser i kris. De letar efter en ny energikälla för att överleva i världen. Samlare måste skaffa och vårda husdjur från de föds tills de är vuxna. Spelare måste stoppa Starchi från att dö ut genom vänskapliga strider som gör att de kan tjäna löner, bli toppsamlare i den virtuella miljön och umgås med sina digitala husdjur.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Lionel Iruk, specialrådgivare på Starter, kommenterade:

”Syftet med spelet är att påminna samlare om de mänskliga värderingar vi är vana vid i den verkliga världen. Bidraget från Polygon uppfyller bara vår övertygelse om att Starchi kommer att fungera som ett otroligt fartyg för att inte bara ge ljus i DeFi-världen utan även in i vår post-pandemiska värld. Med Polygons ekonomiska stöd och fullskaliga skalverktyg för att stödja Starchi är vi fast beslutna att göra Starchi till en upplevelse för alla att njuta av.”

Ansvariga samlare får belöningar och möjligheter att adoptera eller köpa nya och övergivna Starchi-husdjur från den lokala marknaden. De kan få ytterligare belöningar och tokens och göra anspråk på topplistan med hjälp av Starchi-prestandamätvärden.

Starchi arbetar med Starchi Liquid Luck-token ($ ELIXIR) och Starter’s START-token ($ START), vilket gör det till en dubbel token-ekonomi. Samlare kan kombinera sina vinster genom kombinationen av de införlivade avgiftsfördelningsreglerna och av modellen play-to-earn.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust