Eightcap lovar diversifiering av portföljen efter lanseringen av 250+ kryptoderivat

By: Daniela Kirova
on sep 15, 2021
  • Kunder kommer att köpa och sälja ett stort utbud av kryptoindex, kryptokryss och andra krypto-CFD:er
  • På andra börser har krypto-derivathandlare endast tillgång till ett begränsat utbud av derivat
  • Handlare på Eightcap kommer att dra nytta av sömlösa insättningar och uttag, snäva spreadar

Efter att ha gjort mer än 250 kryptoderivat tillgängliga har prisbelönta CFD-mäklare Eightcap positionerat sig som det största kryptovalutautbudet för detaljhandelsanvändare. Eightcaps kunder kommer att kunna diversifiera sina kryptoportföljer via MT4- och MT5-plattformarna. Denna nya utveckling positionerar mäklaren som den första anlöpshamnen när det gäller kryptoderivat.

Oändliga kryptovaluta CFD-alternativ

Inte bara kommer Eightcaps kunder att kunna göra snabba uttag och ha tillgång till en myriad av insättningsalternativ, utan också köpa och sälja en mängd olika kryptoindex, kryptokryss och andra krypto-CFD:er. Eightcaps VD Joel Murphy kommenterade:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Vår vision på Eightcap är att tillhandahålla ett nytt hem för krypto-derivathandlare genom att erbjuda ett oöverträffat erbjudande som inkluderar det största krypto-derivatbiblioteket parat med ultralåga spreads och snabba uttag. Regleringsfrågorna som kryptobörser som Binance står inför innebär att handlare står kvar med onödiga bekymmer om sina medel och om de kan ta ut dem. Hos oss kan Crypto -derivathandlare få en sömlös upplevelse från det att de öppnar ett konto till när de vill ta ut sina pengar.”

Marcus Fetherston, Operations Director på Eightcap tillade:

”Eightcap -erbjudandet fokuserar enbart på att skapa reglerade hävstångsmässiga derivathandelsmöjligheter för kryptovalutahandlare, som erbjuder mer säkerhet än traditionella offshore -utbytesplattformar. Vi är glada över att kunna erbjuda en lösning som tillgodoser behoven hos kryptoderivathandlare så att de kan få bästa möjliga handelsupplevelse. ”

Nuvarande tillgång till kryptoderivat är begränsad

På andra kryptobörser har kryptoderivathandlare endast tillgång till ett begränsat utbud av derivat med breda spreadar. Efter att ha flyttat till Eightcap kommer handlare att börja dra fördel av sömlösa insättningar och uttag och snäva spreadar med en reglerad, snabbt växande mäklare. De kan också välja från det största krypto-erbjudandet på marknaden.

Eightcap har konkurrenskraftiga priser, överlägsen exekveringsteknik, enastående kundservice och mer. Mäklaren erbjuder handels- och institutionella kunder handelsalternativ på ett antal marknader, inklusive forex, index, råvaror och aktier.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust