Hedera Hashgraph prisprognos: paus och omprov väntas

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus är en aktiv handlare som kopieras och följs på Capital.com. Han bor i Nairobi med sin fru, son… read more.
on sep 15, 2021
  • Hedera Hashgraph-priset steg till det högsta genom tiderna.
  • FOMO och användartillväxt har hjälpt till att driva HBAR högre.
  • Vi förklarar varför ett paus- och omprövningsmönster väntas snart.

Hedera Hashgraph-priset har fortsatt att trotsa tyngdkraften. HBAR/USD steg till en högsta nivå på 0,5800 dollar, vilket ger sina vinster från 22 juni till mer än 320%. Dess totala börsvärde steg till mer än 5 miljarder dollar, vilket gör det till den 33: e största kryptovalutan i världen. Det ligger mellan Elrond och Aave.

Varför går Hedera upp?

Hedera Hashgraph är ett av de snabbast växande blockchain-projekten i världen. Det skiljer sig relativt från andra projekt som Ethereum och Binance Smart Chain genom att det fokuserar på företag. I detta avseende är det relativt likt VeChain, vars plattform hjälper företag att lösa några av sina största utmaningar i leveranskedjan.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Hedera Hashgraphs plattform har många användningsfall, särskilt inom finansbranschen. Det kan användas för bedrägeribekämpning, betalningshantering, identitetshantering och spel. Tidigare använde många företag som Dovu, The Chopra Foundation och tune.fm sin plattform.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Hedera är dess styrningssystem. Plattformen ägs och styrs av några av de ledande företagen och organisationerna.

De mest anmärkningsvärda är IBM, London Stock Exchange (LSE), Standard Bank och Google. Denna vecka meddelade utvecklarna att IIT Madras, ett indiskt universitet hade blivit medlem.

Så varför stiger Hedera Hashgraph-priset? Enligt min uppfattning tror jag att den stiger när fler företag anammar dess teknik. Nyligen har många företag som EarthID, Dropp och Hala Systems börjat bygga med nätverket.

Samtidigt har konceptet Fear of Missing Out (FOMO) spelat in. HBAR-priset har hoppat när handlare och investerare försöker köpa nästa stora grej. Dessutom har de sett relativt okända plattformar som Terra och Solana flytta från dunkelhet till att bli några av de största plattformarna i världen.

Hedera Hashgraph prisprognos

Hedera Hashgraph price

Det dagliga diagrammet visar att Hedera Hashgraph-priset gjorde något anmärkningsvärt den här veckan. För det första har det stigit de senaste fem dagarna i rad och ljusen verkar bli större.

En annan anmärkningsvärd sak är att den flyttade sig över nyckelmotståndsnivån på $0,4755, vilket var den tidigare all-time high. Som ett resultat slutförde det bildandet av koppdelen utav kopp och handtag-mönstret.

Därför kommer HBAR-priset sannolikt att göra ett paus- och omprövningsmönster och testa nu supporten på $0,4755. Det är där en tillgång testar tidigare stöd och sedan fortsätter den hausseartade eller baisseartade trenden.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust