Solanas lanseringsplatta SolRazr går live, inhemsk token som syftar till att samla in 250 000 dollar

By: Daniela Kirova
on sep 15, 2021
  • Resten kommer att fördelas med 10% månad över 5 månader.
  • SolRazr kommer att säkerställa ett högpresterande nätverk för att påskynda DeFi-utveckling
  • Plattformen är mycket säker, optimerad för hastighet, prestanda och billig att använda

Venture-plattformen SolRazr, som introducerade ett decentraliserat utvecklarekosystem för Solana blockchain, meddelade att dess Launchpad släpps live den 4 oktober 2021. SOLR, deras inhemska kryptotoken, kommer att erbjudas att samla in ett kapital på 250 000 dollar. SolRazrs IDO lanseras också via deras plattform, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Företaget kommer att meddela mängden SOLR-tokens som erbjuds under försäljningen och erbjudandepriset några dagar före IDO. Det kommer att vara möjligt att låsa upp 50% av IDO -tokens omedelbart. Resten kommer att fördelas med 10% månad över 5 månader. Utvecklat för att fungera som den faktiska insamlingsplattformen för programvaruprojekt på Solana, kommer SolRazr att säkerställa ett högpresterande nätverk för att påskynda utvecklingen av det lovande DeFi-ekosystemet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Sreekanth Kalapur, medgrundare på SolRazr, sa:

“SOLR kommer att fungera som en verktygstoken och är central för funktionaliteten i vår Launchpad. Framtida tilldelningar till de kommande IDO:erna på vår plattform kräver att SOLR -tokens satsas.”

Maksym Kyryliuk, medgrundare på CryptoDiffer, tillade:

”CryptoDiffer är stolta över att vara Solrazrs mediapartner. Vi planerar att samarbeta nära med Solrazr-teamet för att öka medvetenheten till kryptosamhällen om nya stigande stjärnor i Solana-ekosystemet som kommer direkt från Solrazr-startplattan!”

Vladyslav Skakun Managing Partner på ZBS Capital, kommenterade:

”ZBS Capital är stolta över att stödja Solrazr, ett innovativt projekt som erbjuder Launchpad, Accelerator och utvecklarverktyg på Solana. ZBS Capital delar visionen om Solrazr och vi kommer att sätta våra resurser för att hitta projekt i ett tidigt skede som syftar till att bygga vidare på Solana och ansluta dem med Solrazr -teamet för framtida samarbete!”

SolRazr är botskyddad, billig och snabb

Enligt Kalapur är plattformen mycket säker, optimerad för hastighet, prestanda och billig att använda. Han tillade att SolRazr var mycket mer än en startplatta. Med plattformen med utvecklarverktyg de skapar kommer alla att kunna distribuera applikationer på Solana. SolRazr utnyttjar icke-fungibla tokens (NFT) på Solana, vilket är en unik fördelningsmodell för privatkunder.

Endast ”multi-threaded blockchain” i branschen

Tack vare Solanas optimering kan den hantera 50 000 transaktioner per sekund. GPU-hårdvara hanterar dem parallellt, med Solana som den ”enda multi-threaded blockchain” i kryptoutrymmet. Detta är en del av anledningen till att det blir så populärt bland institutionella kunder. Enligt en rapport från den europeiska digitala kapitalförvaltaren CoinShares har Solana blivit en institutionell favorit.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust