Antonio Senatore går med i VeChain Foundation som ny styrkommittémedlem

By: Daniela Kirova
on sep 17, 2021
  • Ansvarig för Deloitte Blockchains tekniska färdplan, infrastrukturdefinition, teknikforskning
  • Spelade en viktig roll i långsiktig utveckling av teknisk infrastruktur som VeChain-rådgivare
  • Antar skyldigheten att aktivt betjäna alla intressenter i VeChainThor-ekosystemet

Antonio Senatore, CTO för Deloitte Global blockchain, utsågs till tillfällig medlem i styrelsen för styrkommittén för VeChain (VET/USD) Foundation. Som CTO och chef för Deloitte EMEA Blockchain Lab är han ansvarig för Deloitte Blockchains tekniska färdplan, infrastrukturdefinition, teknikforskning, laboratorieteknisk arkitektur och labteknisk driftmodell. Deloitte -teamet har hjälpt till att ta fram en serie framgångsrika SaaS -produkter och har bidragit till DNV:s utveckling av VeChainThor.

Senator kommenterade:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Jag är hedrad över att bli tillfällig ledamot i styrkommittén i VeChain Foundation. Denna kommitté har stora professionella talanger. När vi går in i nästa valomgång ser jag fram emot att arbeta med alla dessa medlemmar och är personligt engagerad i att överbrygga fler resurser med VeChain Foundation för att uppnå både ekosystem och affärsframgångar på lång sikt.”

Antonio har djup kunskap om både företag och blockchain i kombination med yrkeserfarenhet inom många branscher. Han övervakar den globala Deloitte-visionen i blockchain-utrymmet, bedömer protokoll och leverantörer och inrättar partnerskap och kapacitet. Han är chef för ett stort team av blockchain-tekniker i Dublin. Han har arbetat för Deutsche Bank, Accenture Spa Italy och Newbay Software Ltd Ireland.

Expertkunskap om VeChains ekosystem

VeChain och Deloitte ingick ett officiellt samarbete under 2019. Senatore har varit en av kärnmedlemmarna i VeChains rådgivande styrelse sedan dess. När han var rådgivare spelade han en viktig roll för långsiktig teknisk infrastrukturutveckling, värdeutveckling av yrkesutbildning och affärsexpansion. Förslaget att utse honom till ny tillfällig ledamot i styrkommittén lämnades nyligen in och godkändes av den nuvarande styrelsen, i enlighet med den senaste stycket.

Senatore kommer att tjäna intressenter i VeChainThor aktivt

Senatore kommer att vara mer än en rådgivare som officiell medlem i styrkommittén. Han kommer att ta på sig skyldigheten att aktivt tjäna alla intressenter i VeChainThor -ekosystemet, fullgöra sitt ansvar vid beslutsfattande och styrning och se till att alla väsentliga frågor inom ekosystemet är rättvisa och effektiva.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust