QANplatform lanserar molndistributionsfunktionen med 80% snabbare distributionstid

By: Daniela Kirova
on sep 28, 2021
  • Utvecklare kan distribuera QAN privata blockchain till Google Cloud, Microsoft Azure, Amazon AWS
  • Första blockchain-plattformen för att automatisera distributionen till stora molnplattformar framgångsrikt
  • DevOps ingenjörer kan skapa kvantresistenta smarta kontrakt, DeFi-lösningar, NFT, DApps

QANplatform, en kvantresistent blockchain-plattform, tillkännagav lanseringen av en snabb molndistributionsfunktion med 80% snabbare molnplacering, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Den nya funktionen uppnår rekordhastighet, även jämfört med branschledare. Utvecklare kan distribuera QAN privata blockchain till Google Cloud, Microsoft Azure, Amazon AWS, Linode, DigitalOcean och andra stora molnplattformar på mindre än 5 minuter.

Första blockchain-plattformen för att automatisera distributionen framgångsrikt

QANplatform är den första blockchain-plattformen som framgångsrikt automatiserar distributionen till stora molnplattformar. Tack vare denna utveckling kan smarta kontraktsutvecklare och DevOps-ingenjörer skapa kvantresistenta smarta kontrakt, DeFi-lösningar, NFT, DApps, tokens och kryptovalutor med hjälp av den supersnabba processen som minskar tiden för distributionen. Jämfört med att installera Polkadot (DOT/USD), Ethereum (ETH/USD) eller Algorand (ALGO/USD) kan smarta kontraktutvecklare minska distributionstiden med fyra femtedelar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Johann Polecsak, grundare och CTO för QANplatform, kommenterade utvecklingen:

”Kvantresistent säkerhet är vårt främsta USP, men utöver det tar vi upp dagens problem. QAN tar ett steg tillbaka och fokuserar på att sänka inträdesbarriären för utvecklargemenskapen, så att startups och företag kan bygga sina Proof-of-Concepts (PoC) och Minimum Viable Products (MVP) så snabbt som möjligt för att nå massadoption. QAN blockchain-plattformen löser detta problem genom att bygga integrationer till befintliga och mycket använda och älskade programmeringsspråk (Rust, Go), DevOps-teknik (Docker, Kubernetes) och molnplattformar som Amazon AWS eller Microsoft Azure.”

TestNet släpptes i slutet av året

Efter att QANplatform TestNet har släppts, vilket förväntas i slutet av detta år, kommer utvecklare att kunna börja använda den snabba molnplattformens distribution. De kan förregistrera sig för QANplatform TestNet. Företag kan också utveckla kvantresistenta smarta kontrakt på hybrid blockchain-plattformen.

QANplatform är en symbol för topp strategiska tekniska trender

Blockchainteknik och molntjänster har framstått som två av de viktigaste och mest strategiska tekniktrenderna under de senaste fem åren. COVID-pandemin var dock det som verkligen ledde dem i rampljuset på grund av faktorer som integritetsförbättrade och distribuerade funktioner.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust