SwissBorg kommer att lista Occam.fi $OCC-token

By: Daniela Kirova
on sep 28, 2021
  • SwissBorg erbjuder kryptofans ett enkelt sätt att köpa tokens och få tillgång till DeFi-produkter
  • Efter noteringen på SwissBorg kommer OCC-token att vara tillgänglig för köp via direkt fiat on-ramp
  • Listning för att låta SwissBorg öppna en OCC-kassa och tjäna avkastning på OccamRazer IDO-token och OCC

Vid toppmötet i Cardano (ADA/USD) 2021 tillkännagav Occam.fi att SwissBorg, en ledande app för digitala tillgångar, skulle lista den inhemska OCC-token för handel, motiverad av dess enorma och dynamiskt växande community av användare, lärde Invezz från ett pressmeddelande . Dessutom kommer appen att undersöka möjligheten att göra OccamRazer IDO tillgängliga för sina användare. Detta är första gången SwissBorg har kommit in i Cardanos ekosystem.

Mark Berger, ordförande för Occam Association, säger:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Som schweiziska enheter är det helt naturligt att Occam.fi och SwissBorg samarbetar mot gemensamma mål. Det första viktiga steget är att notera OCC-verktygstoken i SwissBorg-appen, och vi ser fram emot att erbjuda både våra befintliga användare – och en helt ny användarbas genom SwissBorg – möjligheten att köpa och hålla OCC.”

SwissBorg är en framstående kryptovaluta-app i Europa med en halv miljon verifierade användare, som erbjuder kryptofans ett enkelt sätt att köpa tokens och få tillgång till DeFi-produkter oavsett deras erfarenhetsnivå. SwissBorg är tillgängligt för både iOS och Android och garanterar en sömlös, intuitiv användarupplevelse. Det har ett 150-tal internationellt team och dess virtuella valutalicens gör det möjligt att tillhandahålla virtuella valutaplånböcker och växla globalt.

Efter noteringen på SwissBorg kommer OCC-token att vara tillgänglig för köp via direkt fiat on-ramp.

Cyrus Fazel, grundare och VD på SwissBorg, säger:

”Tillsammans med våra vänner på Occam.fi främjar vi vår vision att demokratisera tillgången till DeFi-produkter. Det första steget mot detta mål är att göra OCC-token tillgänglig för våra användare, och vi är glada över att äntligen kunna göra detta till verklighet. Occam.fi, och deras svit med DeFi-produkter, är ett lovande projekt med potential att katalysera Cardanos tillväxt under de kommande månaderna – vi är glada att få följa med dem på den resan.”

Så småningom kommer listningen av Occams inhemska token att låta SwissBorg öppna en OCC-kassa och tjäna avkastning på OccamRazer IDO-tokens och OCC, dela belöningarna med medlemmar i ’Genesis Premium’ och med sina användare. SwissBorg kommer också att erbjuda sätt att satsa OCC inbyggt via appen och snart ge tillgång till OccamRazer IDO: er.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust