SushiSwap (SUSHI) vill få DeFi till över 6 miljarder smartphones genom ett nytt initiativ

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on okt 14, 2021
  • SushiSwap tillkännagav ett nytt team-up med Celo för att delta i ett nytt initiativ.
  • Initiativet heter DeFi for the People, och målet är att få DeFi till över 6 miljarder smartphones.
  • Partnerskapet firas genom att begå 12,6 miljoner dollar i första gemensamma likviditetsbrytningsbelöningar.

SushiSwap (SUSHI/USD) tog nyligen till Twitter för att tillkännage sitt helt nya partnerskap, den här gången med Celos initiativ DeFi for the People. Genom att gå ihop med initiativet hoppas SushiSwap hjälpa till att få DeFi till varje smartphone i världen.

Vidare anslöt sig Celo-gemenskapen till Sushi när de tillkännagav en första belöning på 12,6 miljoner dollar för gemensamma likviditetsbrytningar i både SUSHI och CELO.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Partnerskapet mellan dessa två enheter har stor potential, eftersom det verkligen kan göra DeFi mycket mer tillgängligt för alla i världen. Celo har naturligtvis sitt mobil-första, användarvänliga fokus. Samtidigt är SushiSwap expert på DeFi och andra relaterade produkter. Genom att kombinera sina styrkor kan de hjälpa till att tjäna folket och deras behov av ekonomisk inkludering.

Sushi-användare själva kommer att dra nytta av Celo tack vare snabbare transaktionshastigheter och lägre transaktionsavgifter, tack vare Ethereum-kompatibla transaktioner på Celos Proof-of-Stake-nätverk.

12,6 miljoner dollar i gruvbelöningar väntar användare

Som nämnts planerar de två att fira lanseringen av initiativet genom att begå 12,6 miljoner dollar i första gemensamma likviditetsbrytningsbelöningar. Belöningarna kommer att beviljas för specifika par, inklusive WETH/CELO, WETH/cUSD, WETH/cEUR och cEUR/cUSD, med fler par som förväntas läggas till snart. Paren kommer att älska idag, vid 16-tiden ET.

När de är live kan användare bara gå till SushiSwap, ansluta sin MetaMask, välja Celo-nätverket och börja tjäna belöningar. Sushi var också vänlig nog för att ge en handledning om hur man tar sig till belöningarna så snabbt som möjligt.

Slutligen tillkännagav Sushi också att Optic-token-bron nu finns över Ethereum, Celo, liksom Polygon, så att användare kan överbrygga tillgångar från Polygon till Celo utan att röra sig genom mainnet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money