Fantom-prisprognos: FTM bull run land möter ett viktigt hinder

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus är en aktiv handlare som kopieras och följs på Capital.com. Han bor i Nairobi med sin fru, son… read more.
on okt 19, 2021
  • Fantom-priset har varit starkt tjurat och handlas på det högsta genom tiderna.
  • Plattformens ekosystem har varit i en stark hausse trend den senaste tiden.
  • Pierre Gasly, en Formel 1-förare, kommer att släppa sin NFT-samling med Fantoms teknik.

Fantom (FTM) pris obevekliga tjurlöpning fortsatte på tisdagen när utvecklare fortsatte att omfamna ekosystemet. FTM-myntpriset steg till $2,41, vilket var några poäng under dess högsta nivå. Detta rally gav sitt totala börsvärde till mer än 6,133 miljarder dollar. Det är nu den 33: e största kryptovalutan i världen.

Fantoms ekosystemtillväxt

Fantom är ett blockchain-nätverk som relativt liknar Ethereum, Solana och Binance Smart Chain. Det är ett nätverk som gör det möjligt för utvecklare att bygga decentraliserade applikationer som DeFi, Non-Fungible Tokens (NFT) och spel.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Data som sammanställts av DeFi Llama visar att det finns cirka 46 DeFi-plattformar byggda på Fantom. Detta gör den till den femte största plattformen efter Ethereum, BSc, Avalanche och Polygon. DeFi-plattformarna byggda på Fantom har ett totalt värde låst (TVL) på mer än 5,48 miljarder dollar.

Fantom har också skapat en egen DeFi-plattform som har flera funktioner. Den har FTM, som användare kan satsa för att tjäna räntor och fmint som gör att människor kan prägla syntetiska tillgångar som kryptovalutor och råvaror.

Dessutom har DeFi-plattformen fLend- och fTrade-plattformar som gör det möjligt för människor att handla och låna ut tokens. Fantom DeFi-plattformen har en TVL på mer än 100 miljoner dollar, vilket är betydande eftersom det är en relativt ny plattform,

Fantom-priset stiger på grund av det stigande intresset för de så kallade Ethereum-killers. Det här är plattformar som liknar Ethereum men de som har avancerade funktioner som snabb hastighet och lägre kostnader.

Priset har också stigit på grund av dess starka tillväxt inom industrin för icke-svampbar token (NFT). Till exempel, på tisdag, kommer Pierre Gasly, en Formel 1-förare, att släppa en NFT-samling för auktion på Artion. Artion är utvecklad med Fantoms teknik.

Fantom prisförutsägelse

fantom Price

Fyrtimmarsdiagrammet visar att FTM-priset har varit i en stark hausse trend den senaste tiden. Myntet har lyckats stiga till nyckelmotståndsnivån på $2,45, vilket var den tidigare all-time high. Längs vägen har den bildat det som ser ut som ett kopp- och handtagsmönster. Det stöds också av 25-dagars- och 50-dagars glidande medelvärden.

Därför kommer Fantom-priset sannolikt att sprängas högre när tjurar börjar rikta nästa viktiga motståndsnivå till $50. Denna uppfattning kommer att bekräftas om priset lyckas stiga över den nuvarande motståndsnivån.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust