Fantasy world-spelet Gaia EverWorld säkrar 3,7 miljoner dollar via privat försäljning

By: Daniela Kirova
on okt 20, 2021
  • Gaia strävar efter att bli en viktig del av den nya spelgenerationen
  • Spännande, engagerande och interaktivt spelande medan du slåss eller utforskar
  • Gaia stöds av investerare som Polygon, chainGuards, BSCStation, Au21, Mexc Capital

Gaia EverWorld, ett uppslukande fantasyspel som gör det möjligt för spelare att bygga sina egna kungadömen, avslutade en finansieringsrunda på 3,7 miljoner dollar från framstående investerare i blockchainindustrin. Gaia inspirerades av klassiska spel som Age of Empires, Clash of Clans och Pokeman och strävar efter att bli en viktig del av den nya spelgenerationen.

Uppmuntrar genom spel för att tjäna modell

Gaia EverWorld och andra teknikbaserade spel med distribuerad huvudbok ger spelare fullt ägande av sina tillgångar i spelet samt ett incitament att delta i ett spel för att tjäna spelmodeller.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

De upplever spännande, engagerande och interaktiv gameplay medan de slåss i PVP Battle Mode, utforskar och erövrar mytiska kungadömen i Legion-läge eller äventyrar i MMORPG. Dessutom tjänar de belöningar samtidigt.

Gaia får stöd från Polygon, Aussie Capital, OIG och mer

Gaia backas upp av uppskattade investerare som Polygon (MATIC/USD), chainGuards, BSCStation, Au21, Mexc Capital, Defiboost, Aussie Capital, OIG, Basics Capital, Momentum6, CryptoThugs, Brotherhood, Avstar, Shima Capital, Fairum, Panda Capital, GD10-satsningar, Exnetwork, Onebit Ventures och Chronos Ventures.

Gaia VD Josh Bull sa:

Gaia Everworld är en del av nästa generations spel som byggs på blockchain. Det ger spelarna fullt ägande av sina karaktärer i spelet och belönar dem för att de deltar i spel-att-tjäna-spelmodeller som har blivit ganska populära i kryptoutrymmet i år. Gaia Everworld är verkligen en uppslukande fantasivärld med flera regioner där spelare kan skapa sina egna riken, utforska olika länder, samtidigt som de samlar, föder upp och kämpar med andra spelare, kallade Gaia Legionnaires.

En talesman för polygon anmärkte:

Blockchain-drivet spel har verkligen tagit kryptovärlden med storm 2021. Dessa spel är verkligen unika eftersom de tillåter spelare att ta en mer betydande roll i spelprocessen. Spelet är inte bara ganska interaktivt och engagerande, utan spelarna kan effektivt delta i en tokeniserad, digital ekonomi som gör att de kan tjäna betydande avkastning. Vi är övertygade om affärsmodellen play-to-earn, vilket är en av de främsta anledningarna till att vi bestämde oss för att investera i Gala Everworld. Vårt team ser fram emot att bli en nyckelbidragsgivare till denna sektor som utvecklas snabbt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust