McLaren Racing Collective, som körs på Tezos, lanseras idag

By: Daniela Kirova
on okt 20, 2021
  • Fans och medlemmar i blockchain-communityn kan köpa olika komponenter i MCL35M 2021 Formel 1-racerbil
  • Först 5 000 fans som går med i McLaren Racing Collective får en gratis digital komponent
  • Energieffektiva Tezos är officiell teknisk partner till McLaren Racing Collective

McLaren Racing har lanserat ”McLaren Racing Collective”, en plattform där McLaren Racing NFT eller digitala samlarobjekt är tillgängliga för försäljning, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Alla som vill äga en del av McLaren Racing kan få en här. Fläktar och medlemmar i blockchain-communityn kan köpa olika komponenter i MCL35M 2021 Formel 1-racerbil byggd av officiella McLaren Racing CAD.

Först 5 000 fans får en gratis samlarobjekt

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

De första 5 000 fansen som går med i McLaren Racing Collective får en gratis digital komponent. Resten finns att köpa när de sjunker. Det slutliga målet är att samla alla 22 och montera hela den digitala MCL35M-racerbilen. Tillgångarna kommer att sjunka i fem steg, med de fyra första komponenterna tillgängliga denna söndag, 24 oktober.

Tezos är McLaren Racing Collective officiella tekniska partner

Plattformen körs på Tezos, som också fungerar som officiell teknisk partner till McLaren Racing Collective. Den första fläkten som monterar bilen vinner en VIP-resa till Formel 1 Grand Prix 2022. Om du inte är dem, var inte rädd: detta är bara den första av många sådana utgåvor som syftar till att integrera marknaden i McLaren Racings långsiktiga fanengagemangsstrategi.

Lindsey Eckhouse, direktör för licensiering, e-handel och esport, McLaren Racing, sa:

Vi är glada över att kunna lansera McLaren Racing Collective, som gör att vi kan engagera våra fans i ett innovativt nytt utrymme. Genom NFT-enheter byggda på den energieffektiva Tezos-blockchain skapar vi nya sätt att utveckla vår fanupplevelse, och en skräddarsydd McLaren Racing digital samlarmarknad ger människor ett helt nytt sätt att ansluta till vårt team. Den första NFT-droppen hjältar vår papaya-levererade MCL35M F1-bil och ger våra fans en fantastisk möjlighet att äga sin egen del av McLaren Racing, se varje komponent från alla vinklar, samtidigt som de kan vinna otroliga priser.

Sweet integrerar Tezos

Storföretagsleverantören NFT-lösningar Sweet tillkännagav integrationen av Tezos i sin NFT-plattform idag. Tezos första samling på plattformen är en djupgående, mycket gamified NFT-fanupplevelse som McLaren Racing-fans kommer att älska.

Tom Mizzone, VD för Sweet, kommenterade:

McLaren Racing revolutionerar det digitala samlarobjektets utrymme genom att ge fansen oöverträffad utsikt över MCL35M-bildelarna som äkta 3D-NFT:er som kan snurras runt, röras med och ses från alla vinklar. Vi byggde hela McLaren Racing Collective på Tezos för sin miljövänlighet och dess kompatibilitet med storskaliga användningsfall och applikationer för NFT.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust