Binance Smart Chain (BSC) kommer att börja bränna avgifter

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on okt 23, 2021
  • Binance Smart Chain-utvecklare har kommit på ett sätt att göra BNB ännu mer av en deflationär token.
  • Deras nya förslag skulle innebära att en del av BSC-gasavgifterna brändes, vilket skulle öka bristen.
  • En sak att notera är att stakers och validatorer också skulle börja ta emot färre BNB-tokens.

Binances inhemska token, Binance Coin (BNB/USD) har samlats hårt den senaste tiden, men börsen har en uppfattning om hur man kan öka sin brist och därför värdera ännu mer. Enligt ett nytt förslag verkar det som att Binance Smart Chains utvecklare nu vill lägga till fler åtgärder för tokenens deflationsmodell genom att bränna BSC-avgifter.

Binance-utvecklare vill bränna en del av BSC-avgifterna

Det nya förslaget kom i Binance Evolution Protocol, BEP-95. Enligt vad som är känt överväger utvecklarna att införa en bränningsmekanism för en del av gasavgifterna, vilket skulle leda till minskning av BNB-utbudet. Som ett resultat skulle myntets värde gå högre, eftersom efterfrågan skulle öka i jämförelse med utbudet i cirkulation.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Samtidigt måste BNB-innehavare bestämma hur de ska skicka gasbelöningarna. En sak som utvecklarna påpekade är att BEP kan resultera i en minskning av det totala belopp som validerare och delegatörer kan få från insats, vilket är något som gemenskapen bör ha i åtanke. Men om myntets pris växer dramatiskt är skillnaden mellan det totala resultatet kanske inte så stor efter att BEP har implementerats.

BNB är redan deflationärt av design som Binance kom med inom 2017, vilket innebär att en del av dess leverans redan bränns. Binance bränner regelbundet token var tredje månad för att bibehålla värdet på token, och det kommer att sluta när hälften av den ursprungliga leveransen har stängts permanent och bara 100 miljoner BNB återstår.

Hittills har börsen genomfört 17 kvartalsvisa brännskador. Nu kommer detta förslag att påskynda bränningsprocessen, och det kommer precis mitt i ett stort BNB-rally som gjorde att myntet kunde bryta motståndet på $500 i onsdags. BNB är också den tredje största krypton i världen just nu, med Bitcoin och Ethereum fortfarande i spetsen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust