XDEFI Wallet lanserar verktygstoken, innehavare kan tjäna, satsa tokens, kräva avgiftsrabatter

By: Daniela Kirova
on okt 26, 2021
  • 1 miljon dollar från det initiala DEX-erbjudandet (IDO) kommer att beviljas för att skapa xchain.js-tillväxt
  • $XDEFI kommer att distribueras i november i en IDO på SushiSwaps startplatta MISO
  • Ape Mode-funktion med 99 % garanti för att varje transaktion kommer in i nästa block

XDEFI Wallets nya verktygstoken, $XDEFI, designades av Delphi Digital, som ligger bakom $AXS, $YGG och $PERP. Tokenen som ska lanseras kommer att driva det bredare XDEFI Wallet-ekosystemet, inklusive finansiering av lovande nya NFT- och DeFi-projekt, lärde Invezz från ett pressmeddelande.

$1M från IDO investerade i xchain.js-utveckling

$XDEFI-innehavare kommer att kunna tjäna pengar genom att lära sig mer om DeFi- och DeFi-verktyg, satsa sina tokens, delta i styrningssystem och kräva avgiftsrabatter. Dessutom kommer summan på 1 miljon USD från Initial DEX Offering (IDO) att beviljas för att utveckla xchain.js-tillväxt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

XDEFI Wallets vd Émile Dubié sa:

Vi är glada över att tillkännage $XDEFI-tokenet. $XDEFI kommer att vara kärnan i XDEFI Wallets ekosystem och skapa ett långsiktigt incitament för samhället att bygga runt plånboken. Vi kommer också att använda token för att skapa ett pedagogiskt ramverk kring DeFi och NFTs för att förbättra kunskapen om web3 och uppmuntra en bredare användning.

IDO planeras till början av november

$XDEFI, en ERC-20-verktygstoken, kommer att distribueras i början av nästa månad i en IDO på SushiSwaps (SUSHI/USD) startplatta MISO. MISO är öppen källkodsbaserat och skapades för att underlätta processen med att lansera ett nytt projekt på SushiSwap.

Innovativt Ape Mode garanterar hög hastighet

XDEFI Wallet är en webbläsarplånbok som möjliggör mycket höga transaktionshastigheter. Den främsta anledningen är den nya funktionen ”Ape Mode”, som garanterar att varje transaktion kommer in i nästa block till 99%. XDEFI Wallet erbjuder inbyggda integrationer på ett antal EVM-nätverk, inklusive Terra (LUNA/USD) och Ethereum (ETH/USD).

XDEFI Wallet har alternativet Köp krypto

Plånboken erbjuder också ett ”Köp krypto”-alternativ, vilket gör det möjligt för användare att ta med sin fiat till DeFi genom Ramp, en tredjepartsleverantör, såväl som automatisk NFT-detektering och ett skärmrutnät som du kan anpassa.

Det samlade nyligen in 6 miljoner dollar från en mängd ledande investerare som Alameda, CoinGecko, Mechanism Capital, Sino Global Capital, DeFiance Capital, Morningstar Ventures och Animoca Brands samt DeFi-förespråkare som Mark Zeller och Darren Lau.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money