Moon NFT Metaverse låter utvecklare bygga på en virtuell måne

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on nov 20, 2021
  • Moon.ws mjukvarustudio har meddelat att den utvecklar en interplanetär metavers.
  • Denna Metaverse kommer att inkludera 26 000 virtuella tomter som kommer att köpas som NFT.
  • Blockchain-entusiaster kan utveckla detta land genom att skapa en ny civilisation på plattformen.

Metaverse får mycket uppmärksamhet från kryptogemenskapen. moon.ws programvaruteknikstudio har tillkännagett sin utveckling av en ”interplanetär metavers” som kommer med en lek-för-tjäna-upplevelse som låter kryptogemenskapen tjäna pengar samtidigt som den bygger en ny civilisation.

Virtuellt land på månen

Månens NFT-centrerade metavers kommer att bestå av 26 000 virtuella landområden som ligger på hela månens terräng. Varje tomt med virtuell mark kommer att präglas som en icke-fungibel token (NFT).

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Med detta erbjudande kan användare lagra, handla och sätta säkerhet i sina virtuella tomter precis som de skulle göra med kryptovalutor. För att köpa en del av dessa virtuella tomter måste man använda Moon Token (MON), den inhemska valutan som kommer att användas som huvudbetalningsmetod.

De som köper de virtuella tomterna kommer också att vara med och skapa en ny civilisation. Till exempel kan kryptentusiaster som äger det virtuella landet på månen NFT-metaverse bygga fastigheter, öppna företag, bygga infrastruktur, utveckla och avsätta nya landstater.

För att bygga en ny civiliserad värld på Metaverse kan användare skapa alla nödvändiga politiska och ekonomiska strukturer som liknar det som avbildas i den moderna världen.

En interplanetär metavers

Utvecklarna bakom detta projekt har också tillkännagett lanseringen av en play-to-earn-plattform. Detta kommer att tillåta användare att tjäna pengar genom att delta i olika tävlingar på plattformen. Användare kan också skapa eller gå med i lag som kommer att slåss mot sina konkurrenter.

Spelen som kommer att ingå i denna satsning kommer att innebära både strategisk och långsiktig planering. Användare kan också utveckla sina egna länder och ha friheten att sätta upp sina politiska, militära och ekonomiska agenda. Genom att utveckla på denna plattform kommer användare att öka värdet på sina NFT:er.

De som vill sälja dessa NFT kan göra det på marknadsplatser som OpenSea och Rarible. Dessutom kan köp i spel också säljas som NFT. Utvecklarna arbetar också med att utöka omfattningen av denna Metaverse genom att inkludera andra planeter och satelliter. Utbyggnaden förväntas ske under de kommande månaderna.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money