IOTA lanserar en begränsad upplaga av Shimmer Jersey och Genesis NFT

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on nov 22, 2021
  • Genesis NFTs riktar sig till de tidiga riskanpassarna i IOTA:s ekosystem
  • De ökade insatsbelöningarna kommer att låsas upp efter en Shimmer-omröstning
  • Alla intäkter från NFT-försäljningen kommer att gå till DAO-utveckling inom IOTA- och Shimmer-ekosystemet

I tisdags avtäckte IOTA (MIOTA/USD) officiellt Shimmer, ett incitamentbaserat iscensättningsnätverk med en inbyggd token $SMR med praktiskt taget obegränsad potential. Idag lanserar de en begränsad upplaga av Shimmer Jersey och 11 111 Genesis NFTs, som kommer med en färdplan och en uppsättning exklusiva förmåner för att påskynda skapandet av ett helt ekosystem, lärde Invezz från ett pressmeddelande.

NFT:er riktar sig till användare av tidiga risker

Genesis NFT:erna riktar sig till de tidiga riskanvändarna i IOTA:s ekosystem, som är redo att utforska de unika sätten på vilka de kan göra samhället starkare. NFT:erna har olika priser och belopp och kommer att delas in i guld, silver och brons. Genesis NFT kommer också med möjligheten till fler insatsbelöningar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Ökade belöningar låst upp efter omröstning i samhället

De ökade insatsbelöningarna kommer att låsas upp efter en Shimmer-omröstning. De exakta fördelningarna bestäms av samhället. Insatsbelöningen kommer att öka med 15% om samhället röstar för en insatsökning på 15% av Genesis Gold NFT. Det kommer att växa med 30% för någon som har två guld NFT och så vidare.

Varje insatsökning kommer att gå hand i hand med att prägla motsvarande belopp i insatsbelöningar för gemenskapens DAO. Målet med detta är att säkra långsiktig finansiering för IOTA:s ekosystem.

NFT-försäljningsintäkter investeras i DAO-utveckling

Alla intäkter från NFT-försäljningen kommer att gå till DAO-utveckling inom IOTA- och Shimmer-ekosystemet och för framtida NFT-kampanjer. De som köper en NFT gör en direkt investering i ekosystemet.

Fördelar med Genesis NFT

Förutom insatsökningen som ska röstas fram av communityn, kan du få en begränsad upplaga av Shimmer Genesis Jersey, som du kan bära överallt. Innehavare av Genesis NFTs tjänar också exklusivt DAO-medlemskap. Innehavare kommer att bilda en DAO i Shimmer-nätverket. Sedan kan de kontrollera och tilldela finansiering av gemenskapsprojekt.

Deltagarna kommer också att få tillgång till framtida airdrops och exklusiva erbjudanden. Genesis NFT kommer att fungera som en åtkomstnyckel till airdrops och NFT som lanseras exklusivt för innehavare. I framtiden kommer en enda NFT HODL många.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money