XDEFI Wallet samlar in 19,5 miljoner USD i IDO på MISO

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on nov 23, 2021
  • En likviditetspool kommer att finnas på Sushi med ett $XDEFI/$WETH-handelspar
  • XDEFI Wallet samlade in över 11 miljoner USDC under holländsk auktion
  • XDEFI-token kommer att hjälpa till att finansiera framväxande DeFi- och NFT-projekt.

XDEFI, den snabbaste plånboken för DeFi och NFTs, stängde IDO-finansiering på 19,45 miljoner USD över en auktion och publikförsäljning som hölls på Sushis MISO-startplatta, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

En likviditetspool kommer att finnas på Sushi (SUSHI/USD) med ett $XDEFI/$WETH-handelspar och incitament via Sushi Onsen-programmet, som syftar till att minska glidning och tillföra ny likviditet till Sushi.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

XDEFI samlade in 8,2 miljoner USDC under publikförsäljning

XDEFI Wallet samlade in 8 227 931 USDC under publikförsäljningen av 12 658 355 XDEFI-tokens för $0,65 vardera. Mer än 10 000 personer deltog i denna försäljning. Sedan överfördes de överblivna polletterna till en holländsk auktion och såldes för $4 – $0,65 per token beroende på bud. XDEFI samlade in över 11 221 801 USDC under auktionen, där 427 personer deltog.

XDEFI Wallets vd Émile Dubié sa:

Vi är oerhört tacksamma mot våra medlemmar i samhället för deras stöd och tro på projektet. Vi avser att använda IDO-medlen för att utveckla en serie produkter runt plånboken, inklusive en mobilapp, webbapp och cross-chain API, samt en multichain DEX-aggregator i plånboken. Vi planerar också att inleda en stark rekryteringskampanj för att fortsätta att växa vårt XDEFI-team genom att attrahera några av de bästa tillgängliga talangerna på marknaden.

XDEFI-token för att driva plånbokens ekosystem

ERC-20 XDEFI-token, som designades av Delphi Digital, kommer att hjälpa till att finansiera framväxande DeFi- och NFT-projekt och driva det bredare XDEFI Wallet-ekosystemet. Innehavare kommer att få rabatter på swapavgifter, delta i förvaltningen, satsa sina polletter och göra anspråk på insatsbelöningar. 1 miljon dollar från IDO kommer att användas för att finansiera utvecklingstillväxt av xchain.js, ett bibliotek med öppen källkod.

Felsäkra transaktioner

XDEFI Wallet skapades med hastighet i åtanke, uppnådd genom funktioner som det Blocknative-drivna Ape-läget, som garanterar att transaktioner kommer in i nästa block 99% av gångerna. Den erbjuder inbyggda integrationer på Terra (LUNA/USD), THORChain (RUNE/USD), Ethereum (ETH/USD) och några EVM-nätverk.

Det ger också automatisk NFT-detektering, en Köp Crypto-funktion och ett anpassningsbart dra-och-släpp-skärmrutnät.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money