DeFi Land stänger IDO, noterat på FTX och Raydium idag

By: Daniela Kirova
on nov 24, 2021
  • Spelare tjänar en avkastning på sitt områdes tillväxt samtidigt som de får större kunskap om DeFi
  • En inkörsport till världarna av DeFi och jordbruk för lekmän inom krypto
  • Användare satsar för ytterligare belöningar, styr spelet, skapar NFT:er i spelet med inbyggt DFL-token

DeFi Land, ett spännande spel att spela för att tjäna, baserat på DeFis världsmekanismer, stängde officiellt sin IDO på Gate.io, Raydium och Solanium. Den inbyggda DFL-tokenen kommer att listas och börjar handlas på FTX, Gate.io, Raydium och Serum den 24 november klockan 11:00 ET. 0,7% av DeFi Lands 100 miljoner tokens såldes på Raydium, 0,2% på Solanium och 0,1% på Gate.io, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Tjäna och lär

DeFi Land simulerar livet på en gård. En växt eller blomma representerar en token. Spelare tjänar en avkastning på sitt områdes tillväxt samtidigt som de får större kunskap om DeFi och dess nyanser. DeFi Land körs på Solana (SOL/USD) och är kopplat till ledande DeFi-gårdar och plattformar på denna blockkedja. Dess skapare arbetar med interaktivitet över kedjan.

Gateway för kryptonybörjare till DeFi och jordbruk

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Spelet att spela för att tjäna är positionerat för att bli en inkörsport till världarna av DeFi och farming för lekmän inom krypto, som tycker att det nuvarande DeFi-ekosystemet är överväldigande. Du kan spela en demoversion med falska tillgångar.

Spelstyrning via DFL-token

DeFi Lands infödda token, DFL, kommer att driva plattformsoperationer. Det kommer att tillåta användare att satsa för ytterligare belöningar, styra spelet, skapa NFT:er i spelet och mer. Tungviktare som Animoca Brands och Alameda ligger bakom projektet.

DFL Erwin, DeFi Lands anonyma projektledare, kommenterade:

Vi är glada över att tillkännage den offentliga försäljningen av DeFi Land-tokens. DFL kommer att användas för att styra våra spel, insatser, handel och hantverks-NFT och mer. Vårt community kan förvänta sig olika användningsfall i spelet för vår token, vilket kommer att ge dem flera sätt att tjäna och lära sig.

GammaRay, medledare för Raydium, tillade:

DeFi Land ger DeFi en helt ny nivå av Play-to-Earn gamification. Det kommer inte bara att hjälpa ombord nya användare samtidigt som det driver likviditet och volym på Solana, det kommer också att bli massor av kul. Raydium är superglada inför denna lansering på AcceleRaytor.

DeFi Land syftar till att tillåta spelare att använda tillgångar för att tjäna pengar och förvandla upplägget till ett bokstavligt lantbruksspel. Det är mycket mer än ett spel; det är ett gamifierat gränssnitt för DeFi.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money