Panther samlar in $32 miljoner, visar intresse på över $500 miljoner

By: Daniela Kirova
on nov 25, 2021
  • Offentlig försäljning ger möjlighet till bredare engagemang och deltagande av Web3- och DeFi-användare
  • DeFi-användare drar nytta av konfidentiella kryptovalutatransaktioner
  • Panther för att utveckla en robust uppsättning API:er, SDK:er och anpassade integrationer.

Panther Protocol, en end-to-end-integritetslösning som skapar integritet för DeFi- och Web3-användare över offentliga blockkedjor, samlade in över 22 miljoner dollar som en del av sin offentliga försäljning, vilket ger de totala insamlade medlen till 32 miljoner dollar, lärde Invezz från ett pressmeddelande.

Panther Protocol VD och medgrundare Oliver Gale sa:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Denna höjning som en del av vår offentliga försäljning visar en enorm efterfrågan på ett interoperabelt, efterlevnadskompatibelt sekretessprotokoll. Vi är tacksamma för detta överväldigande intresse för vårt projekt och är övertygade om att detta signalerar vikten av Panthers uppdrag – att förbättra friheten och integriteten för DeFi och Web3.

Möjlighet till bredare engagemang

Den offentliga försäljningen gör det möjligt för företaget att ge möjlighet till bredare engagemang och deltagande av Web3- och DeFi-användare genom ett heltäckande sekretessprotokoll. Panther Protocol återspeglar den oöverträffade tillväxten av DeFi med intresse för över $500 miljoner. Varje DeFi-användare som vill dra nytta av konfidentiella kryptovalutatransaktioner och personligt finansiellt dataskydd kommer att finna protokollet mycket användbart.

Bygger på ETH, MATIC, Flare och mer

Panther bygger för närvarande på Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD), Flare, Songbird, NEAR Protocol (NEAR/USD) och Elrond (EGLD/USD). Det kommer att låta byggare tillhandahålla sekretessfunktioner i sina appar utan att kräva tjänster från kryptografer och integritetstekniker samt utveckla en robust uppsättning API:er, SDK:er och anpassade integrationer. Tanken är att skapa ett decentraliserat, privat-för-standard-ekosystem som låser upp värdet som finns mellan blockkedjor vid denna tidpunkt.

Panther Protocol medgrundare Anish Mohammed kommenterade:

Precis som med ljusets dualitet har integriteten en dubbel natur, vi befinner oss i privatlivets historia där vi bara försonar oss, integritetens dubbla natur. Panther-protokollet har lyckats tillåta både integritet och autenticitet, genom att kombinera noll kunskapssäkra system och selektiva avslöjande.

Ett stadigt växande expertteam

Sedan Panther grundades har det hela tiden utökat sitt team av experter. Den består för närvarande av tiotals ledare inom DeFi, cybersäkerhet, spelteori, ekosystemutveckling, kryptografi, blockchain-teknik, marknadsföring och teknologikommersialisering.

Om Panther Protocol

Panther förser DeFi-användare med helt och hållet skyddade integritetsförbättrande digitala tillgångar, genom att utnyttja kryptoekonomiska incitament och zkSNARK-teknik. Användare kan skapa zAssets med noll kunskap genom att sätta in digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther-valv.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money