Enjinstarter och Luna PR går samman för att skapa metavers

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on nov 29, 2021
  • Sedan lanseringen i början av oktober har Enjinstarter hanterat IDOs på BSC, ETH
  • Enjinstarter lyckades lansera 9 IDO:er på bara två månader
  • Launchpad introducerar en attraktiv APY för att erbjuda användarna långsiktiga insatsfördelar

Spelstartfältet Enjinstarter och PR-byrån Luna PR tillkännagav ett strategiskt partnerskap för att skapa ett blomstrande ekosystem för metaverser och blockchain-spel samtidigt som de utökar deras gemenskap av framåttänkande supportrar, skapare och användare, rapporterade AMB Crypto. Enjinstarter utvecklar ett ekosystem för Enjin (ENJ/USD) och EFINITY.

Enjinstarter arbetar med flerkedjeprojekt

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För närvarande arbetar Enjinstarter med flerkedjeprojekt. Sedan lanseringen i början av oktober har plattformen hanterat IDOs på Binance Smart Chain ( BNB/USD ), Ethereum (ETH/USD) och Polygon (MATIC/USD). Verktygstoken $EJS ger communityn tillgång till kvalitetsprojekttilldelningar som lanseras på deras plattform.

9 IDO lanserades på två månader

Enjinstarter lyckades lansera 9 IDO:er på bara två månader. Bland deras främsta framgångar är stöd för The Kill Box, ett blockchain-spelprojekt som uppnådde ROI på 53x, och projektet Defina (FINA), som tjänade 24 gånger så mycket som det offentliga IDO-värdet.

Enjinstarters medgrundare och VD Prakash Somosundram kommenterade:

Det växande behovet för oss som startplatta och för projekten som kommer att samla in kapital på vår startplatta kommer att vara att bygga starka berättelser och att attrahera och engagera sig i en community som brinner för att stödja blockchain-spel och Metaverse-projekt i tidiga skeden. Vi arbetar på ett långsiktigt partnerskap med Luna PR för att leverera detta förslag till vårt samhälle.

Luna PR-grundare och VD Nikita Sachdev tillade:

Mitt team och jag var verkligen entusiastiska över detta partnerskap eftersom Enjinstarters ekosystem är mycket imponerande och betydande. De har ett stort fokus på Blockchain Gaming och Metaverse och tillsammans med sina intressenter har de ett starkt fokus på NFTs och community building och det är trenderna som kommer att definiera framtiden för Blockchain-industrin.

Attraktiv APY för att erbjuda långsiktiga insatsfördelar

Enjinstarter anstränger sig för att utveckla långsiktiga strategier. Ett sätt att uppnå detta är genom att introducera en attraktiv APY för att erbjuda användarna långsiktiga insatsfördelar. Startplattan arbetar med ett antal projekt som ska lanseras i slutet av 2021, inklusive att öppna en NFT-marknadsplats (Non-Fungible Token) för att göra det möjligt för projekt att samla in pengar via initiala NFT-erbjudanden.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money