AAX och The Tie erbjuder investerare en djupgående analys av kryptomarknaden

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on jan 18, 2022
  • AAX kommer att erbjuda volymvarningar, kvantifierade sentimentanalyser och pålitliga nyhetsflöden
  • Flödet kommer att återspegla kritiska marknadshändelser som luftdroppar, tokenbrännskador, partnerskap
  • Unik sentimentpoäng kommer att presentera skillnader mellan positiva och negativa marknadssentiment

AAX, en ledande kryptovalutabörs för institutionella investerare, har samarbetat med analysleverantören The Tie för att lägga till fler verktyg för användare, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Integrationen kommer att vara klar i slutet av januari.

Genom partnerskapet kommer AAX att kunna tillhandahålla mer detaljerad analys av kryptomarknader baserat på volymvarningar, kvantifierad sentimentanalys och pålitliga nyhetsflöden.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Värdefulla nyhetsflöden i realtid

AAX kommer att kunna hämta dessa från vanliga media, kryptonyhetskanaler och finansiella publikationer för varje tillgång de erbjuder. Flödet kommer att återspegla kritiska marknadsförändringar som luftdroppar, tokenbrännskador, partnerskap, börsnoteringar och insatsmeddelanden som kan leda till snabba prisstegringar.

Förbättrade kryptointelligensverktyg

Ett andra flöde kommer att ge ännu mer förbättrade kryptointelligensverktyg, anpassade för enskilda användare och visar relevanta tillgångsnyheter.

Unik sentimentpoäng

Poängen kommer att presentera skillnader mellan positiva och negativa marknadssentiment. Det kommer att mätas över mer än 130 kryptotillgångar och kommer att utvärdera marknadssentimentet under den senaste dagen jämfört med sentimentpoängen för de senaste 20 dagarna. Varje token kommer att få en poäng mellan 0-100, vilket återspeglar investerarnas entusiasm över den eller bristen på sådan.

Ben Caselin, chef för forskning och strategi på AAX, sa:

Med detta partnerskap är AAX ytterligare i stånd att leverera på sitt kärnuppdrag att utjämna villkoren för investerare i krypto och ge användarna på vår plattform den mest stärkande handelsupplevelsen. Att knyta an till The Tie är också en del av vår bredare strategi att placera vår plattform i samhällets hjärta, inte bara för att hålla koll på viktiga trender, utan också för att utveckla vår vision och engagera allmänheten på ett mer informerat sätt.

Joshua Frank, medgrundare och VD för The TIE, tillade:

Vi är mycket glada över att samarbeta med AAX för att ge The TIE:s kryptoanalys av institutionell kvalitet till en bredare publik. Crypto handlar om demokratisering av finanser – och med detta partnerskap är vår data nu tillgänglig för miljontals handlare runt om i världen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money