ThorChain (RUNE) lanserar en inbyggd DOGE-likviditetspool på nätverket

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… Läs mer.
on jan 18, 2022
  • Dogecoin har lanserats på ThorChain-nätverket.
  • En DOGE-likviditetspool är nu aktiv för att tillåta DOGE-innehavare att handla och tjäna avkastning.
  • DOGE-innehavare kan också göra token-byten på protokollet.

Bidragsgivare till ThorChain (RUNE/USD) har meddelat att nätverket kommer att erbjuda full integration för Dogecoin. Detta kommer att tillåta innehavare av Dogecoin (DOGE/USD) att ha en chans att delta i den blomstrande decentraliserade finanssektorn (DeFi).

ThorChain är ett likviditetsprotokoll över kedjan som kommer att innehålla en inbyggd DOGE-likviditetspool. Den här poolen är redan live.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

DOGE likviditetspool på ThorChain

Genom DOGE-likviditetspoolen kommer användare på plattformen att ha en chans att handla sina Dogecoin och tjäna avkastning från sina innehav. Innehavare av Dogecoin kan också byta meme-myntet med de andra kryptovalutorna som stöds på plattformen.

DOGE-innehavare kan byta ut token mot Bitcoin, Ether, Binance Coin, Bitcoin Cash, Litecoin och flera stablecoins. Andra tillgångar på Binance Smart Chain och Ethereum kommer också att stödjas.

Lanseringen av denna pool kommer att tillåta innehavare av Dogecoin att bli likviditetsleverantörer på ThorChain. Som sådana kommer de att generera avkastning på protokollet. ThorChain tillåter användare att minska risken att drabbas av samma förluster som likviditetsleverantörer med primär risk.

Den tekniska ledaren på ThorChain, Chad Barraford, kommenterade detta talesätt,

I åratal har DOGE stått stilla, medan DeFi exploderade i andra ekosystem. Idag förändras det, eftersom DOGE når en ny nivå av självsuveränitet genom att kunna gå in och ut utan att bli KYC’ad.

ThorChain återhämtar sig från på varandra följande hack

Integrationen av Dogecoin på ThorChain är som ett friskt år, med tanke på de tuffa månader som protokollet stod inför 2021. I juli 2021 drabbades ett av protokollen på ThorChain, Chaosnet, av ett hack på 5 miljoner dollar. Ett annat hack på Bifrost-protokollet följde strax efter. Nätverket lyckades dock återhämta sig genom sin treasury-fond.

Det sista kvartalet 2021 var också bra för ThorChain. Handeln för Ethereum återupptogs på plattformen i oktober. Dessutom säkrade THORSwap, en decentraliserad börs, $3,75 miljoner under en token-försäljning.

Nyheten har inte påverkat priserna på Dogecoin. Tidigare hade Teslas vd, Elon Musk, meddelat att elfordonstillverkaren skulle acceptera DOGE som betalning för sina varor, vilket resulterade i små vinster. Däremot har myntet sjunkit med cirka 1,8 % under det senaste dygnet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money