Together Labs lanserar MetaJuice för att driva den metaversala ekonomin

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on jan 27, 2022
  • MetaJuice gör det möjligt för vem som helst att bygga, äga, tjäna och forma framtidens metavers
  • Företaget tar VCOIN, VCORE och NFT till marknaden
  • Launch ger användare på alla metaverse-plattformar möjlighet att engagera, tjäna och äga tillgångar fritt

Together Labs tillkännagav lanseringen av MetaJuice, dess nya blockkedjeföretag som driver den metaverse ekonomin, lärde Invezz från ett pressmeddelande.

Företaget kommer att låsa upp blockchain-drivna marknader som gör det möjligt för vem som helst att bygga, äga, tjäna och forma framtidens metavers. Det kommer också att föra ut VCOIN, VCORE och NFT på marknaden.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Första tillgångslanseringen i IMVU metaverse

Den första lanseringen av dessa kryptotillgångar kommer att ske i IMVU-metaversen, som har mer än en miljon dagliga aktiva användare. IMVU är en topp 5-app i iOS/Apple App Store och Google Play Store, där miljontals användare anpassar sina avatarer och utforskar över 40 000 destinationer för att få kontakt med varandra.

Den andra kommer att finnas i WithMe, Together Labs nya metaverse. MetaJuices vision är att ge användare på alla metaverse-plattformar möjlighet att engagera, tjäna och äga tillgångar fritt även om tillgångarna kommer att lanseras på Together Labs plattformar först.

Daren Tsui, verkställande direktör för Together Labs, kommenterade:

Together Labs har alltid varit en pionjär inom metaversen. Vi kommer att fortsätta att leda vägen med introduktionen av vår nya blockchain-enhet och banbrytande digitala valutor och NFT. Vi kommer först att fokusera på blockchain som möjliggör våra plattformar och sedan ta den upplevelsen för att göra det möjligt för alla användare att sömlöst flytta och handla över världar.

John Burris, VD för MetaJuice och Chief Strategy Officer för Together Labs, tillade:

De allra flesta metaverser idag är slutna eller murade plattformar som skapar hinder för användare att tjäna och uppleva verkligt ägande. Genom att utnyttja blockchain-teknologin kommer MetaJuice att låsa upp det fulla värdet av metaversen för användarna och skapa en väg för användare att inte bara delta i utan faktiskt forma framtiden för metaverse.

Ett professionellt team med decennier av samlad erfarenhet

MetaJuice-teamet består av framgångsrika entreprenörer med expertis inom blockchain, digital, spel och innehåll som spänner över årtionden tillsammans.

Innovativa projekt som driver metaversen

De lanserade först VCOIN, den första globalt överförbara digitala valutan. Deras andra projekt var VCORE, en meta-token designad för att göra det möjligt för användare att delta i att forma framtiden för metaversen. Med dessa innovationer framstår de metaversala framtiderna som särskilt ljusa.

MetaJuices lansering kommer att streamas för GamesBeat Summit: Into the Metaverse den 27 januari, 10:45 PST med ett tal från John Burris.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money