Bybit ger ett bidrag på 134 miljoner USD till BitDAO

By: Charles Thuo
Charles Thuo
Charles har en examen i mekatronisk teknik men blev fascinerad av den fascinerande världen av kryptovalutor och blockchain. Han… Läs mer.
on jan 28, 2022
  • Bybits bidrag till BitDAO gjordes i ETH, USDT och USDC.
  • Arbitrum är en Ethereum Layer 2-lösning för att tömma Ethereum Network.
  • Bybits Arbitrum-integration gör det möjligt för användare att sätta in och ta ut ETH, USDT och USDC.

Den 27 januari har varit en ganska lyckad dag för Bybit. Det tillkännagav slutförandet av integrationen av Arbitrum och tillkännagav genom en tweet att det hade lämnat ett bidrag i form av Ethereum (ETH), Tether (USDT) och USD Coin (USDC) på totalt cirka 143 miljoner dollar till BitDAOs statskassan.

Bybits investering i BitDAO gör BitDAO till en ledande kraft inom DeFi, särskilt när man tittar på alla projekt som de finansierar. Det gör BitDAO till ett exempel för andra DAO:er att efterlikna. Faktum är att väldigt få DAO:er kontrollerar mängden medel som BitDAOs finansförvaltning kontrollerar och får stöd av stora börser som BitDAO.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Bybits integration av Arbitrum

Bybit är en av världens snabbast växande kryptobörser och dess komplettering av Arbitrum (en Ethereum Layer 2-lösning)-integration betyder så mycket för det.

Efter Arbitrum-integrationen kommer Bybit-användare nu att kunna sätta in och ta ut USD Coin (USDC), Tether (USDT) och Ethereum (ETH) på Arbitrum-nätverket.

I ett nötskal är Arbitrum-nätverket en Ethereum Layer 2-skalningslösning som utvecklats för att avlasta Ethereums huvudnät. Det gör kryptotransaktioner på Ethereum-nätverket billigare genom att möjliggöra transaktionsbearbetning utanför kedjan (på sidokedjor) och publicera resultaten av transaktionerna på huvudnätet istället för att göra bearbetningen på huvudnätet.

Bybit satsar på Arbitrum-integration för att också säkerställa att dess användare åtnjuter tillförlitlig säkerhet där alla kan förvänta sig det korrekta resultatet efter varje transaktion. Det avser också att dra nytta av Arbitrums hastighet, snabba genomströmning och låga gasavgifter.

Efter integrationen sa medgrundaren och VD:n för Bybit Ben Zhou:

”Arbitrum är en lovande och innovativ skalningsteknik som vi är glada över att ge till Bybit-användare – med dess decentraliserade, utvecklarvänliga och breda ekosystemstöd fortsätter vi att erbjuda nästa nivå produkter och tjänster till alla kryptoälskare.”

Bybit har redan visat sig vara en pålitlig och stabil kryptobörs. Den har varit i drift under hela året utan att ha upplevt några driftstopp eller överbelastning.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10