DOGE-antagandet växer i takt med att restaurang lanseras med Dogecoin-tema

Av:
Feb 22, 2022
Listen
  • En snabbmatsrestaurang i Dubai har öppnat med Dogecoin-tema.
  • Restaurangen som heter "Doge Burger" kommer att märka sin förpackning med ett Dogecoin-tema.
  • Restaurangen kommer att acceptera betalningar i Dogecoin och andra kryptovalutor.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Den första restaurangen med DOGE-tema har avtäckts i Dubai. Restaurangen kommer att ha ett Dogecoin (DOGE/USD)-tema, och det kommer att tillåta människor att köpa sina hamburgare med meme-myntet.

Restauranger med Memecoin-tema har blivit populära de senaste månaderna. Dogecoin och Shiba Inu har varit ledande på marknaden inom detta område. Dessa restauranger ökar medvetenheten om dessa tokens.

Dubai restaurang med DOGE-tema

Denna restaurang kommer att tillåta Dogecoin-innehavare i Dubai att beställa hamburgare med Dogecoin och andra kryptovalutor. Restaurangen som kallas “Doge Burger” kommer att erbjuda ett brett utbud av hamburgare inspirerade av Dogecoin. Hamburgarna kommer att levereras direkt hem till kunderna.

Doge Burger tog till Instagram för att tillkännage denna nya tjänst i en av de största kommersiella hubbar globalt. Restaurangen har redan börjat ta emot beställningar. Förutom hamburgare kommer det också att ge pommes frites. Andra mynt som också kommer att accepteras som betalningsmetoder hos Doge Burger inkluderar Bitcoin (BTC/USD), Binance Coin (BNB/USD), Ripple (XRP/USD), USDT, Crypto.com Coin (CRO/USD) och Shiba Inu (SHIB/USD).

Förpackningen för hemleveranserna kommer att vara 100% inspirerad av Dogecoin. Paketen kommer att ha ett raketskepp där det står “Till månen”. Denna symbol kommer att visas överst på hamburgerpaketet. Botten på behållaren kommer också att ha en rad som säger “Jag älskar kryptovaluta.”

Växande adoption av Dogecoin

Dogecoin har blivit en av de mest populära kryptovalutorna på marknaden. Token lanserades 2013 av de två ledande utvecklarna: Billy Markus och Jackson Palmer. De två utvecklade detta meme-mynt för att vara ett skämt om Bitcoin, men det har sett ett enormt värde, och vid ett tillfälle gick det in i de tio största kryptovalutorna på marknaden.

En av faktorerna som driver Dogecoin mot höga nivåer och växande popularitet är Elon Musk, vd för Tesla. Musk tillskrevs DOGE:s hopp till rekordnivån på $0,73 i maj förra året. Mememyntet används också för att köpa varor hos Tesla.

I Florida öppnades också en annan restaurang med Dogecoin-tema. Restaurangen har ett DOGE-tema och menyn är inspirerad av populära namn inom kryptovalutasektorn. Dogecoin accepteras även som betalningsmedel i AMC Entertainment och ett taxibolag baserat i Tyskland.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.