Huobi Global lanserar Huobi Live

Av:
mar 22, 2022
  • Den inledande streaming-sessionen äger rum måndagen den 28 mars
  • Det kommer att öka engagemanget inom och utanför Huobi Global-gemenskapen
  • Skaparnas räckvidd inom Huobi-ekosystemet kan sträcka sig till mer än tiotals miljoner följare och användare

Huobi Global (HT/USD), en av de ledande digitala tillgångsbörserna världen över, har lanserat en integrerad livestreamingplattform på sin app som heter Huobi Live, skrev PR News Wire i ett pressmeddelande. Den första streamingsessionen kommer att äga rum måndagen den 28 mars kl 20:00 (GMT+8).

Levererar utvalda, genomtänkta kommentarer

Genom att leverera utvalda, genomtänkta kommentarer om investeringar och marknadstrender, kommer den nya plattformen att öka engagemanget inom och utanför Huobi Global-communityt. Innehållet som livestreamas kommer att vara en kombination av informella sessioner som anordnas av influencers och officiella shower med Huobi-experter.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Öka publikens engagemang

Huobi Live kommer att öka engagemanget hos befintliga såväl som nya följare. Innehållsskapare och influencers kan skapa kanaler, öka sin räckvidd och till och med uppmuntra tittarna att titta på deras sändningar.

Skaparnas räckvidd inom Huobi-ekosystemet kan sträcka sig till mer än tiotals miljoner följare och användare över en myriad av kanaler. Den nya plattformen kommer också att hjälpa innehållsskapare att förbättra kvaliteten på sitt innehåll.

För att uppmuntra kreatörer planerar Huobi Live att belöna dem med upp till 60% av handelsavgifterna som nya användare de hänvisar till Huobi Global-plattformen genererar.

Live session detaljer

Liveshowen den 28 mars kommer att innehålla Brad Varnell, grundare av YouTube-kanalen Infinite Crypto. Det kommer att stå som värd för marknadsexperter från Huobi. Diskussionsämnet kommer att vara effekterna av stigande räntor, aktuella marknadstrender och alternativ för investerare.

Streaming-sessionen kan ses via Huobi Globals officiella Android- och Apple-mobilappar eller deras mobilwebbplats genom att klicka på Huobi Live-knappen. Den kommer också att vara tillgänglig på Huobi Globals officiella TikTok- och YouTube-kanaler.

Du Jun, medgrundare av Huobi Global, kommenterade:

I den snabbt föränderliga kryptovalutabranschen måste investerare hålla sig à jour med de senaste händelserna eller riskera att släpa efter, och Huobi Live finns till för att tillgodose detta behov. Att ha respekterade branschexperter delar sina värdefulla åsikter via livestream kommer att ge våra användare möjlighet att snabbt anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden och fatta de mest optimala investeringsbesluten som berikar deras kryptoresa.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money