CACHE integrerar LINK för att övervaka gulduppbackning

Av:
apr 7, 2022
  • Detta kommer att hjälpa till att skapa ett automatiserat arbetsflöde för uppdatering av nuvarande reserver
  • Caches CGT kommer att bli en ännu mer pålitlig tillgång inom Ethereum DeFi-ekosystemet
  • CGT är en fullt uppbackad, inlösbar och reglerad tokeniserad guldtillgång

CACHE Gold har antagit ett Chainlink (LINK/USD) Proof of Reserve (PoR)-flöde på Ethereum (ETH/USD) Mainnet för att övervaka det låsta guldet som stöder CACHE Gold-tokenet, CGT, lärde Invezz från ett pressmeddelande. Detta kommer att hjälpa till att skapa ett automatiserat arbetsflöde för uppdatering av aktuella reserver i kedjan baserat på ändringar som rapporterats av GramChain.

Tidstestad, historiskt tillförlitlig

Chainlink är ett beprövat och historiskt tillförlitligt orakelnätverk inom blockchain-branschen, som redan säkrar tiotals miljarder dollar för topp DeFi-projekt. Efter implementeringen av Chainlink PoR kommer Cache’s CGT att bli en ännu mer pålitlig tillgång inom Ethereum DeFi-ekosystemet, eftersom användarna har ytterligare bevis på dess 1-till-1 säkerhet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Säkra tokeniserad guldprodukt

CACHE Gold använder också XAU/USD Chainlink Price Feed för att se till att tillförlitlig, högkvalitativ, manipuleringssäker data säkrar dess tokeniserade guldprodukt. Uppgifterna återspeglar de verkliga marknadspriserna för guld. Utvecklare kan utnyttja Locked Gold Oracle och XAU/USD Chainlink Price Feed för att prissätta CGT på kedjan med försäkran om att fysiskt guld stöder det fullt ut.

En inlösbar, reglerad guldtillgång med fullt stöd

CACHE Gold Token (CGT) är en fullständigt backad, inlösbar och reglerad tokeniserad guldtillgång, där en CGT backas upp av ett gram rent guld lagrat i valv över hela världen. Ett gränssnitt som kallas CACHE Token Governor synkroniserar det cirkulerande utbudet av CGT med det underliggande fysiska guldförrådet av CACHE.

CACHE Token-guvernören garanterar att mängden fysiskt guld som är låst alltid är mer eller lika med antalet tokens i omlopp. Tillgångsspårningsplattform GramChain spårar förhållandet.

Brian Hankey, medgrundare av CACHE Gold kommenterade:

Chainlink Proof of Reserve är en mycket pålitlig, billig automatiserad revisionslösning som ger ökad transparens och förtroende till vår plattform genom kryptografisk sanning. Med vår plattform nu Chainlinked kan användare ha mer förtroende för att utbudet av CGT backas upp av fysiskt guld som lagras i valv, vilket i slutändan gör det till en mer pålitlig guldbackad tillgång.

Chainlink PoR kommer nu att övervaka CACHEs lager av guldtackor som rapporterats av GramChain API. Om det finns en förändring i fysiska guldreserver som rapporterats av GramChain utöver ett visst tröskelvärde, kommer Chainlink oracles att vidarebefordra förändringen på kedjan för att uppdatera CACHE Gold Proof of Reserve Oracles smarta kontrakt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money