NEXO samlas när nätverket visar en positiv utveckling

Av:
apr 13, 2022
  • NEXO-tokenen har registrerat en liten ökning under de senaste 24 timmarna.
  • Vinsterna kommer från marknadsstödet och den positiva utvecklingen inom Nexos ekosystem.
  • NEXO skulle kunna behålla dessa vinster om marknadsstödet håller i sig.

Kryptovalutamarknaden konsolideras fortfarande efter en anmärkningsvärd nedgång i början av veckan, vilket resulterade i att kortsiktiga handlare likviderade sina innehav. Vissa tokens har dock registrerat små vinster så att de kan återhämta sig från 24-timmarsdippet.

Nexo (NEXO/USD) handlas för $2,36 i skrivande stund efter att ha registrerat en vinst på 3,2% på 24 timmar, enligt CoinGecko.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

NEXO skapar en hausseartad flagga

NEXO har skapat en hausseartad flagga under de senaste 24 timmarna så att den kan driva mot nya toppar. Den hausseartade flaggan har orsakats av positiv utveckling inom NEXO:s ekosystem.

Om marknaden och köptrycket stärks kan NEXO driva mot den högre motståndsnivån på $2,51. Denna motståndsnivå är en 7-dagars hög för token, och om den testar igen kan den tillåta den att gå mot anmärkningsvärda toppar.

Ökat köptryck kan pressa NEXO mot de högre nivåerna på $2,75 och senare $2,98, varefter riktpriset för denna token blir $3,01.

Å andra sidan kan NEXO misslyckas med att upprätthålla det hausseartade trycket, vilket leder till att tokenen faller mot de lägre nivåerna på $1,75. Kryptovalutamarknaden är för närvarande volatil på grund av ökad aktivitet från kortsiktiga handlare. Därför kan eventuell brist på stöd från den bredare marknaden innebära nedgångar för NEXO.

Nexos positiva utveckling

Nexos ekosystem har registrerat positiv utveckling som skapar en hausseartad flagga för NEXO. Denna positiva utveckling inkluderar det senaste partnerskapet mellan NEXO och Mastercard.

På onsdagen tillkännagav Nexo ett partnerskap med Mastercard för att lansera det första ”kryptostödda betalkortet”. Kortet kommer att rullas ut i europeiska länder under de inledande stadierna, och det kommer att göra det möjligt för innehavarna att spendera kryptovalutor utan att behöva sälja dem. Kryptovalutorna kommer också att användas som säkerhet för den beviljade krediten.

Den andra positiva utvecklingen inom NEXO-ekosystemet är lanseringen av Nexo Prime nyligen. Plattformen tillkännagav lanseringen av en ny division som riktar sig till institutioner, förmögna privatpersoner och företag. Denna positiva utveckling är ett haussetecken för NEXO-tokenet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money