Ad

Kromatika utökar Chainlink-integration till Polygon

Av:
May 10, 2022
Listen
  • Limitorder exekveras automatiskt på förinställda villkor
  • Användare har den bästa funktionaliteten tillgänglig i Web3
  • De kan handla med noll glidning, noll frontrunning bots och inga swapavgifter

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kromatika, ett decentraliserat handelsprotokoll som gör det möjligt för kryptohandlare att utföra limitordrar ovanpå Uniswap DEX, tillkännagav en utökad integration med Chainlink Keepers, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Integrationen har utökats till Polygon Mainnet (MATIC/USD).

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Kromatika-användare på Polygon Mainnet kan dra nytta av on-chain limit orders, som exekveras automatiskt på förinställda villkor, med stöd av Chainlink (LINK/USD) orakelnodernas robusta decentraliserade nätverk.

Att bli en ledande DEX på Ethereum

Copy link to section

Kromatika har för avsikt att bli en ledande DEX över Ethereum (ETH/USD)-ekosystemet genom att erbjuda användarna den bästa upplevelsen och funktionaliteten som är tillgänglig i Web3. Detta betyder praktiskt taget att de kan handla med noll glidning, noll frontrunning bots och inga swapavgifter.

Kromatika kan erbjuda hundratusentals nya användare på Polygon-nätverkets limitorderfunktionalitet till en låg kostnad och blixtsnabb nu när de har utökat sin Chainlink Keepers-integration.

Enligt ett uttalande från Kromatika-teamet:

Som ett blockchain-agnostiskt decentraliserat orakelnätverk hjälper Chainlink oss att gå snabbt mot vårt mål att föra Kromatika-upplevelsen till hela Ethereums ekosystem. Limitorder är en stapelvara i traditionell ekonomi, och vi är glada över att äntligen ta dem till Polygon.

Tomasz Wojewoda, chef för global försäljning på Chainlink Labs, tillade:

Chainlink ger DeFi-protokollen möjlighet att bygga innovativa produkter och utöka sina användarbaser över flerkedjeekosystemet. Limitorder är en grundläggande utbytesfunktion, och Kromatikas integration av Chainlink Keepers på Polygon ger denna möjlighet till en mängd nya användare.

Chainlink Kryptovaluta