Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Nansen tillkännager seed round för APY.vision

Av:
May 12, 2022
Listen
  • Nansen kommer också att slutföra en dataintegration från tredje part
  • APY.vision är en analysplattform som hjälper likviditetsleverantörer att bidra med kapital på AMM
  • Över 70 000 likviditetsleverantörer hjälper DeFi-marknadsskapare på APY.vision

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Nansen, den branschledande blockchain-dataanalysplattformen, tillkännagav deltagande i en pågående såddrunda för APY.vision, en viktig DeFi-dataplattform, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Plattformen kommer också att slutföra en tredjepartsdataintegration för att sammanfalla med dess fröinvestering. Detta är en av de första gångerna Nansen har införlivat extern data.

APY ger klarhet för LP-skivor på AMM-protokoll

Copy link to section

APY.vision är en analysplattform som hjälper likviditetsleverantörer att bidra med kapital på Automated Market Making (AMM)-protokoll genom att ge dem klarhet. För närvarande hjälper mer än 70 000 likviditetsleverantörer DeFi-marknadsskapare på APY.vision att spåra över 10 miljarder USD i TVL över 10 olika blockkedjor.

Den nya plattformen gör det möjligt för DeFi-investerare att fatta säkra investeringsbeslut genom att spåra hela deras DeFi-transaktionsportfölj i kedjan.

  • Save

Detta är en av de första tredjepartsdataintegreringarna för Nansen, som tidigare mest förlitade sig på intern blockkedjedata. Det kommer att introducera en dynamisk upplevelse för användare utöver data due diligence, och lägga till ett upptäcktselement som ger investerare en mer holistisk syn på sina innehav samt tillgång till nya investeringsmöjligheter.

John Calabrese, produktchef på Nansen kommenterade:

Vi har långsiktiga mål att göra Nansen till en one-stop-shop för data i kedjan. Vi är mycket glada över att framgångsrikt ha integrerat APY.vision och lagt till det i vår växande lista med Web3-investeringar eftersom vi tror att detta kommer att tillåta oss att inleda ett nytt tillväxtsteg för både plattformen och ekosystemet som helhet.

APY-data är lätt att komma åt på Nansens startskärm

Copy link to section

Den första integrationen kommer att visa APY-data på startskärmen “Nansen Hot Contracts”, vilket gör det möjligt för användare att bedöma tillståndet för likviditetsutvinningsbelöningar och inte bara bedöma populariteten av nya kontrakt bland Smart Money.

I början kommer denna funktion endast att vara tillgänglig på Ethereum Mainnet. I framtiden kommer den att flyttas till Fantom, Polygon, Avalanche och andra kedjor som stöds.

Sortera efter avkastning och paradisavsnittet kommer upp

Copy link to section

Nansen planerar ytterligare integrationer och milstolpar under de närmaste månaderna, inklusive en dedikerad “DeFi Paradise”-sektion för att hjälpa användare att hitta de bästa avkastningarna och alternativen för kunder att “sortera efter avkastning” inom Token God Mod. Ny data kommer att möjliggöra fullständig portföljspårning och förbättrad plånboksprofilering. Det kommer också att vara möjligt att spåra insättning och intäkter tack vare detta.

  • Save
  • Save