Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Polygonbaserad Elite Token lanserar blockchain telco med Elimobile

Av:
May 16, 2022
Listen
  • Elite Token skapar ett ekosystem som förenar mobilindustrin, influencers och NFTs
  • Elite Token skapar ett ekosystem som förenar mobilindustrin, influencers och NFTs
  • Konkurrenskraftiga priser och en rad progressiva mobiltjänster

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Elite Token, ett kryptosystem på Polygon (MATIC/USD) blockchain för att skapa ett ekosystem som förenar mobilindustrin, influencers och NFTs, tillkännagav ett partnerskap med Elimobile för att lansera sitt första telekomföretag någonsin som använder blockchain och tokenization, lärde Invezz från ett pressmeddelande.

Låser upp kraften i hela ekosystemet

Copy link to section

Lanserad i Italien kommer Elimobiles telekom att använda $ELITE-token, som representerar nyckeln till att låsa upp kraften i hela ekosystemet. Mario Colabufo, VD och grundare av Elite Token och VD för Elimobile SPA kommenterade:

Elimobile är det första teleföretaget som möjliggör användningen av kryptotokens och NFT:er som skapats av kändisar för betalning. Detta markerar en aldrig tidigare skådad, banbrytande utveckling inom europeisk telekommunikation.

Förutom konkurrenskraftiga priser och en rad progressiva mobiltjänster med fokus på tillgängliga erbjudanden för internetåtkomst för att möjliggöra Web3 och metaverse, utmärker sig två produkter i telekombolagets erbjudande: Elisium Platform och NFT Marketplace.

Gianluca Vacchi, börsmiljardär, DJ, entreprenör och grundare av Elite Token och Elimobile SPA sa:

Den enorma potentialen för användning av blockchain-teknik i telekombranschen är självklar. Våra tokens kommer att möjliggöra ett helt ekosystem av ständigt utvecklande innehåll, kreativitet och exklusiv social interaktion.

Exklusivt, originalinnehåll skapat av kändisar

Copy link to section

Elisium-plattformen rekryterar influencers på rullande basis och kommer att ta in exklusivt digitalt innehåll skapat av en mängd olika italienska kändisar, inklusive underhållning och utbildningsmaterial.

Ämnen sträcker sig från en fotbollsakademi i regi av sportstjärnan Alessandro Del Piero, till sexualundervisningskurser med Veronica Ruggeri, exklusiva videorecept signerade Carlo Cracco och insikter från Italiens techguru Andrea Galeazzi.

Otroligt praktiskt värde

Copy link to section

Det pedagogiska innehållet har praktiskt värde, erbjuder utbildning i främmande språk, kurser i Microsoft Excel, hur man använder TikTok för sociala medier och lär sig spela gitarr. En rad produkter utökar tjänsterna, inklusive concierge- och turisttjänster som rekommenderar de bästa upplevelserna i användarens bostad, och “Netflix”-tv.

Användare kommer också att få möjlighet att träffa kändisar, influencers och kreatörer live och dela tid med dem på olika sätt – från en fotbollsmatch med Del Piero till matlagning med stjärnkocken Cracco.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.