Coinbase blir guldmedlem i Cloud Native Computing

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on maj 18, 2022
  • Coinbase syftar till att utnyttja kryptoekonomin för att öka den ekonomiska friheten över hela världen
  • 13 000 institutioner i över 100 länder använder börsen för att göra enkla och säkra kryptoinvesteringar
  • Används för att erbjuda en plattform som tillåter Coinbase att distribuera och underhålla infrastruktur

Cloud Native Computing Foundation (CNCF®), en plattform dedikerad till utvecklingen av hållbara molnbaserade mjukvaruekosystem, meddelade att Coinbase har blivit en guldmedlem, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Ökad ekonomisk frihet över hela världen

Coinbase syftar till att utnyttja kryptoekonomin för att öka den ekonomiska friheten över hela världen. Plattformen har mer än 98 miljoner verifierade användare och 230 000 ekosystempartners. 13 000 institutioner i över 100 länder använder börsen för att göra enkla och säkra kryptoinvesteringar samt spendera, spara och tjäna krypto.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För att uppfylla sitt uppdrag är det av yttersta vikt att utveckla gemensam infrastruktur som är säker, transparent, säker och gynnar alla deltagare. Jordan Harband, Developer Relations Engineer på Coinbase, kommenterade:

Coinbases infrastruktur frodas på molnbaserad teknologi, och Kubernetes kommer att fortsätta att vara av växande betydelse i vår teknikstack i takt med att företaget utvecklas. Vi investerar mycket i molnbaserad teknologi för att säkerställa fortsatt framgång och hållbarhet för molntjänster för utvecklarens ekosystem. Vi ser fram emot att samarbeta med CNCF för att driva framåt fler initiativ och att leverera och förbättra fler verktyg till gagn för samhället.

Priyanka Sharma, verkställande direktör för Cloud Native Computing Foundation, tillade:

Coinbase har varit en banbrytare inom kryptovalutaekonomin. Med deras speciella uppsättning utmaningar i en begynnande men ändå världsföränderlig industri, är vi mycket glada över att Coinbase har beslutat att gå samman med CNCF-ekosystemet och ser fram emot de unika insikter de kommer att ge.

Coinbase Cloud använder Kubernetes för att erbjuda en plattform som låter dem distribuera och underhålla blockchain-infrastruktur över flera molnleverantörer. Det är därför Coinbase anställer kärnbidragsgivare till Kubernetes. Coinbase Cloud har bidragit till Kong, Flux, Kyverno, kOps och flera andra CNCF-projekt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10