Huobi Wallet blir iToken, värd för Tesla giveaway

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela har skrivit och översatt innehåll om kryptovalutor och investeringar i över 15 år. Hennes erfarenhet omfattar bland annat… Läs mer.
on maj 18, 2022
  • Användare kommer nu att kunna komma åt olika dApps och DeFi-tjänster
  • Användare kan vinna Teslas mest sålda elbil genom tiderna, Model 3, i en speciell lanseringskampanj
  • Flera datasäkerhetsåtgärder är på plats, såsom kryptering och säkerhetsisolering

Huobi Wallet (HT/USD), en säker och professionell DeFi-plånbok, byter namn till iToken och kommer att bli en decentraliserad investeringsplattform efter att ha fått en investering på 200 miljoner dollar från Huobi Group, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Användare kommer nu att kunna komma åt olika dApps och DeFi-tjänster.

iToken kommer att allokera hälften av investeringen till daglig verksamhet och den andra hälften till riskreserver för sina nyligen lanserade förmögenhetsförvaltningsfunktioner.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Högkvalitativa funktioner för digital tillgångshantering

iToken kommer att tillhandahålla finans- och investeringshantering och marknadsinformation samt rulla ut ytterligare funktioner så att användare kan dra nytta av digital tillgångsövervakning av högsta kvalitet.

Användare kan vinna Teslas mest sålda elbil genom tiderna, Model 3, i en speciell lanseringskampanj. Det kommer att äga rum från 25 maj till 21 juni 2022.

Användare har full kontroll över digitala tillgångar

iToken tillåter användare att ha full kontroll över sina digitala tillgångar som en professionell investeringsportal. De kommer att hantera sina egna privata nycklar. Flera datasäkerhetsåtgärder är på plats, såsom kryptering och säkerhetsisolering.

En mängd användbara DeFi-verktyg

Användare kommer inte bara att kunna lägga till och hantera digitala tillgångar sömlöst, utan också få tillgång till TVL-rankningar, inbyggda dApp-säkerhetsrapporter, omedelbara byten mellan kedjor och andra användbara DeFi-verktyg.

iToken har integrerat NFT-rankningar, vilket gör det möjligt för användare att få aktuell data, granska NFTs på olika offentliga kedjor och fatta de bästa besluten om sina affärer.

Framtida milstolpar

iToken arbetar på en molnplånboksprodukt som kommer att integreras i börsen, så att användare kan se status för sina NFT:er, DeFi-investeringar och mer. Allt de behöver är en pålitlig internetanslutning för att hantera tillgångar i kedjan.

Liser Lee, chef för iToken, kommenterade:

Digitala tillgångsplånböcker finns det gott om på marknaden, men iToken går flera steg bortom enbart lagring av digitala tillgångar för att inkludera dApps och cross-chain swappar. Genom att ge användarna möjlighet att helt ta hand om sina investeringar hoppas vi kunna bana väg mot verklig decentraliserad ekonomisk frihet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10