Är Lisk (LSK) en köpmöjlighet efter den nuvarande dippen?

Av:
aug 31, 2022
Listen to this article
  • LSK är kvar på en björnmarknad
  • Den nuvarande stödnivån är $1
  • Hökaktiga signaler från centralbanker håller investerarna på ett negativt humör

Lisk LSK/USD har försvagats från $1,88 till $1 sedan den 1 augusti 2022, och det nuvarande priset ligger på $1,06.

Kryptovalutamarknaden fortsätter att vara under press, och enligt Brian Brooks, VD för kryptoinfrastrukturleverantören Bitfury, är Federal Reserves strategi för att tackla inflationen en viktig orsak till den nuvarande nedgången.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Lisk är en blockkedje-applikationsplattform

Lisk är en blockkedje-applikationsplattform som gör det möjligt för utvecklare att skapa anpassade dapps utan att behöva lära sig nya kodningsspråk.

Utvecklare kan skriva program med hjälp av Javascript- och Typescript-språken, medan den modulära designen av Lisk gör det möjligt för utvecklare att realisera alla typer av blockkedje-teknikanvändning.

Utvecklare kan skapa, bygga och distribuera sin egen sidokedja kopplad till Lisks huvudkedja, men det är också viktigt att säga att vem som helst kan interagera med denna plattform genom att hantera sina LSK-tokens och rösta i konsensusalgoritmen genom Lisks plånböcker.

Lisks produkter utvecklas helt i öppen källkod med målet att göra blockkedjeteknik tillgänglig för en framtid där alla drar nytta av den.

Det yttersta målet med Lisk är att ta med talanger in i blockkedjebranschen genom att göra det möjligt för dem att delta i att bygga den decentraliserade framtiden med Lisks produkter, oavsett om de är en teknisk person eller inte.

LSK är verktygstokenen för Lisk-blockkedjan; den används av nätverket för att driva dapps, och det tillåter användare att delta i styrningen.

LSK används i första hand för att betala nätavgifterna för de olika typerna av transaktioner, men användare bör tänka på att Lisk-nätverket använder ett dynamiskt avgiftssystem som håller avgifterna avsevärt låga.

Tekniskt sett är LSK fortfarande under press, priserna på de flesta offentliga kryptovalutor har kollapsat under en relativt kort period, och enligt Brian Brooks, VD för kryptoinfrastrukturleverantören Bitfury, är Federal Reserves strategi för att tackla inflationen en viktig orsak till den nuvarande nedgången. Brian Brooks lade till:

Inflation har varit ett problem för många länder ett tag nu. Ju mer marknaden förväntar sig en hård politik från Fed, desto fler tror att Fed kommer att hålla en aggressiv hållning, och det skulle tendera att skada kryptovalutamarknaden.

Teknisk analys

Datakälla: tradingview.com

Lisk (LSK) handlas för närvarande runt $1,06-nivån, och det skulle vara en säljsignal om priset faller under viktigt stöd som står på $1. Nästa kursmål kan vara runt $0,90 eller till och med $0,80; ändå, om priset hoppar över $1,50, har vi en öppen väg till $1,70.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden är fortfarande under press, priset på LSK kan försvagas ännu mer under de kommande dagarna, och förmodligen är det inte det bästa tillfället att köpa denna kryptovaluta. Osäkerheten på grund av det rysk-ukrainska kriget, den höga inflationen och de ökande riskerna för recessionen fortsätter att hålla investerarna på ett negativt humör.