Guld är inte längre lika värdefullt som krypto, säger Ethereums medgrundare

Av:
nov 3, 2022
Listen to this article
  • Krypto är ett bättre spel än guld, säger Vitalik Buterin.
  • Ethereums medgrundare tror också att guld inte längre är lika värdefullt som krypto.
  • Detta kommer trots att guld klarar sig bättre än några av de största kryptonamnen, inkl. Bitcoin och Ethereum.

Ett vanligt tema har dominerat nyhetsrubriker för kryptovaluta 2022: det har varit mycket fler dalar än toppar. Mest anmärkningsvärt är att priserna på en handfull av de välkända företagen i kryptouniversumet har fallit dramatiskt under de senaste månaderna. Dessa inkluderar Bitcoin (BTC/USD) och Ethereum (ETH/USD).

Målet med digitala tillgångar har alltid varit att dra kunder bort från traditionella banketableringar. Per definition är decentraliserad finans (DeFi) en av de särdrag som gör kryptovalutor tilltalande. Det skapades så att användare kunde handla med varandra direkt utan att behöva använda en mellanhand eller centraliserad myndighet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Tack vare DeFi kan människor njuta av finansiella tjänster utan att betala orimliga avgifter till banker och andra finansiella institutioner. Människor förvarar sina pengar säkert i en digital plånbok som möjliggör snabba överföringar av pengar. För att detta ska fungera utan problem krävs bara en pålitlig internetanslutning.

Före lanseringen av kryptovalutor var endast aktier, bankkonton, guld, fastigheter och andra illikvida tillgångar acceptabla investeringar fram till de första åren av det tjugoförsta århundradet. Under de senaste åren har populariteten för kryptovalutor, en ny klass av investeringar, exploderat. Investerare av alla former och storlekar försökte köpa kryptovalutor som hotar att destabilisera monopoliserade banksystem.

Krypto är ett bättre spel än guld, säger Ethereums medgrundare

Decentraliserade appar (dApps) och finansiella tjänster möjliggörs av den smarta kontraktstekniken som används av blockkedjan Ethereum med öppen källkod. Målet var att bygga en decentraliserad datorplattform för smarta kontrakt, programmerbara valutor och decentraliserade applikationer som skulle gå utöver Bitcoins möjligheter. Med ett ord, Ethereum utvecklades för att lösa några av problemen med Bitcoin.

Vitalik Buterin, medgrundare av Ethereum, twittrade nyligen att kryptovalutor är mer värdefulla än guld, trots de senaste guldnyheterna som betonar dess attraktivitet som en fristad. Denna tweet var som svar på en fråga Zach Weinersmith ställde om fördelarna med kryptovaluta över guld. Weinersmith är en New York Times bästsäljande författare. Hela kommentaren från Buterin var:

”Det är verkligen svårt att använda guld. Det är utmanande att använda, särskilt när man har att göra med skumma individer. Säkra lagringsalternativ som multisig stöds inte. För närvarande är kryptovaluta en bättre investering än guld eftersom den har mer acceptans.”

Big Eyes Coin (BIG) på väg till 10 miljoner i förköp

The Big Eyes Coin är ett färskt meme-mynt som du borde känna till. Big Eyes Coin är nu i förköp och är det näst bästa meme-myntet som finns. Populariteten för detta meme-mynt växer eftersom det fortsätter att uppnå viktiga milstolpar.

För att stödja organisationer som främjar bevarandet av marint liv, har Big Eyes Coin för avsikt att donera 5% av all försäljning till dem. Den förbinder sig att vidta alla nödvändiga åtgärder för att skydda vår miljö. Denna konflikt, som sker mer regelbundet än någonsin nuförtiden, har konsekvent haft stöd från BIG-gemenskapen.

Den sjätte etappen av Big Eyes Coin-försäljningen har nu börjat. Big Eyes Coin, en helt ny kryptovaluta för meme-mynt, har samlat in närmare 10 miljoner dollar. Meme-mynt tillför lite charm och humor till kryptovalutavärlden.

För att lära dig mer om Big Eyes Coin (BIG) klicka nedan

Förköp: https://buy.bigeyes.space/ 

Webbplats: https://bigeyes.space/  

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL