Bör du investera i The Mars Metaverse Project (MRST) efter OKX-lanseringen?

Av:
nov 10, 2022
Listen to this article
  • Mars Token (MRST) är den inhemska tokenen för The Mars Metaverse Project.
  • Användare kan tjäna belöningar med MRST via ett Play-and-Earn-system (PAE).
  • Är Mars Token ett köp efter en notering på OKX?

Mars Token (MRST), är den inhemska tokenen för The Mars Metaverse Project. Som Invezz rapporterat kommer myntet att listas på OKX-börsen. Tidpunkten för den nya noteringen är olycklig då FTX:s blowup skickade chockvågor över kryptoindustrin samtidigt som amerikanska aktier handlas hårt i greenbacken.

Som sagt, investerare bör påminnas om att även om de senaste nyheterna om kryptovaluta är i brist på ett bättre ord oroande, så finns det fortfarande många möjligheter där ute. Låt oss ta en titt på det senaste projektet som lockar investerares uppmärksamhet och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om du ska investera i MRST eller inte.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Vad är Mars Metaverse-projektet?

Mars är en metaversplattform utvecklad av Mars Lab. Enligt utvecklingsteamet hade den tilldelats ett litet territorium som heter ”koloni”.

Mars Metaverse-användare kan äga Colony i metaversen, vilket ger dem möjlighet att bygga hus eller kommersiella fastigheter i utrymmet. Användare kan också få ett leasingavtal med ett blockchain-baserat smart kontrakt.

Mars Token är den inhemska tokenen för Mars Metaverse. Användare kan tjäna belöningar med MRST. MRST-tokensen kan tjänas in via ett Play-and-Earn-system (PAE).

Dessutom kan de flesta hus och kommersiella byggnader i kolonin köpas med MRST och kan handlas mellan användare. Ett annat verktyg för MRST är att användare kan vara värd för evenemang på sina fastigheter och tjäna ytterligare inkomster, som kommer att betalas med MRST.

I framtiden har Mars Metaverse för avsikt att tillåta tredjeparts- eller indiespelsutvecklare att utveckla och släppa spel med hjälp av programvaran ”The Mars Game Creator”. Dessa spel kommer också att använda MRST-tokenen som belöningstoken för spelspelare.

Allt som sagt, Mars Metaverse erbjuder något spännande och uppmuntrande tillväxtutsikter.

Bör du investera i MRST-token?

Metaverse-projekt har varit några av de största aktörerna på kryptovalutamarknaden de senaste åren.

Enligt Macro (rapporterat av Bloomberg), ett undersökningsföretag baserat i Storbritannien, såg metaverse-mynt vinster som överträffade Bitcoin – med en enorm ökning på 37 000% – 2021.

Marknaden har sett ett ökande antal metaverse-projekt komma upp eftersom experter tror att metaverse kommer att spela en avgörande roll i webb3-ekosystemet.

Visst, Mars Metaverse är fortfarande i sina tidiga dagar, men det är nytt, fräscht och spännande.

En kanske förbisedd faktor att tänka på när man bestämmer sig för om man ska investera i Mars-tokenen eller inte är dess likviditet. Genom att lista MRST-tokenen på OKX-kryptovalutabörsen, en mycket välrenommerad plattform, kanske likviditet inte är ett problem. OKX är den tionde största kryptobörsen och bearbetar nästan 3 miljarder dollar i daglig handelsvolym.

Detta ger verkligen Mars Metaverse ett försprång gentemot några av konkurrenterna i utrymmet som inte kan erbjuda liknande likviditet. Förmågan att enkelt gå in och ur en position är en faktor som ofta förbises.

Slutsats: en stark bransch att vara i

En rapport från maj 2022 av LogisticsIQ uppskattar att metaverseindustrin kommer att vara värd 224 miljarder dollar år 2030, upp från 32 miljarder dollar 2021, där spel spelar en viktig del av branschens expansion.

Visst, dessa siffror kan behöva uppdateras, men även om siffrorna för 2030 halveras, betyder det att metaversen fortfarande kommer att växa mer än trefaldigt under slutet av årtiondet. Jag kämpar för att hitta andra branscher som erbjuder liknande tillväxttakt.

Exponering för The Mars Metaverse Project som en del av en diversifierad portfölj av liknande metaverse-projekt är inte den sämsta idén för långsiktiga investerare i denna miljö.