Det nya Metaverse projektet Metacade släpper en presale av den inhemska token MCADE

Av:
nov 23, 2022
Listen to this article
  • Presale av Metacade (MCADE) är öppen för tidiga entusiaster
  • Metacade är ett av de mest innovativa metaverse-kryptoprojekten som lanseras 2023!
  • Plattformen har planer på en community hub som direkt kommer att producera vissa Play2Earn-spel på marknaden.

Trender kommer och går inom kryptoområdet – utility tokens, DeFi och NFTs, för att nämna några. Även om dessa trender har erbjudit fantastiska investeringsmöjligheter tidigare kan ingenting jämföras med den inverkan som metaverse kommer att ha på våra dagliga liv. Men med så många presales av metaverse token som pågår just nu kan det vara svårt att hitta de som är värda att investera i. 

Idag presenterar vi dig för Metacade, ett av de mest spännande nya metaverse projekten som har kommit ut på marknaden. I den här artikeln förklarar vi varför du bör överväga att gå in tidigt i den pågående presale av MCADE token innan det är för sent.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Varför investera i metaverse?

För att förstå varför Metacade är värt att investera i måste vi först tala om varför du bör investera i metaverse över huvud taget. Många högprofilerade analytiker har gjort stora förutsägelser om metaverse potentiella värde. Bloomberg säger 800 miljarder dollar. JP Morgan förutspår 1 biljon dollar. Goldman Sachs räknar med 8 biljoner dollar under de kommande två decennierna

För att förstå hur lukrativ en investeringsmöjlighet metaverse är, kan man titta på dess nuvarande värde. Enligt Fortune Business Insights värderas metaverse till cirka 100 miljarder dollar år 2022. Spel kommer att vara en av de branscher som kommer påverkas av metaverse. År 2021 fann EY att 97 % av spelcheferna anser att spelindustrin står i centrum för metaverse, och 49 % säger att de prioriterar investeringar i virtuella, förstärkta och blandade verklighetsupplevelser.

Med så mycket inflytande bakom metaverse, särskilt metaverse spel, är det dags att börja uppmärksamma de nya metaverse projekten som leder vägen. Metacade är ett av dessa projekt, och många metaverse-investerare har pekat ut tokens presales som ett projekt att hålla ögonen på.

Vad är Metacade?

Metacade är en community hubb som syftar till att vara i hjärtat av metaverse- och blockchain spel. Metacades vision är att skapa en plattform för likasinnade spelare, metaverse entusiaster, utvecklare och entreprenörer för att få kontakt med varandra samtidigt som de lär sig om och tjänar mer på play-to-earn gaming. Men mer än så har Metacade stora planer på att störa den traditionella spelmodellen genom att ge spelarna makten tillbaka.

Just nu domineras spelindustrin av mikrotransaktioner, Pay2Win, och spelstudior som inte har någon kontakt med sina användare. I skarp kontrast till de ädelstenar som gavs ut för tio år sedan har spelindustrin blivit en bransch fylld av undermåliga, buggiga spel som släpps i all hast precis i tid inför högtiden. Med andra ord har vinstintresset helt tagit över.

Metacade vänder upp och ner på denna modell. De belönar spelarna för det värde de genererar för communityn i form av MCADE tokens och låter dem direkt påverka de spel de vill spela, både genom att ge användbar feedback under testning och genom att rösta på de spel de vill se finansierade. Av dessa skäl klättrar Metacade snabbt i graderna för att bli ett av de bästa nya metaverse projekten. Och långsiktigt håller MCADE på att bli ett av de mest attraktiva mynten som finns och därför du bör titta på MCADE:s presale.

Vad gör Metacade till det bästa nya metaverse projektet?

Ett av Metacades främsta mål är att göra det möjligt för vem som helst att tjäna mer för den tid de spenderar med  Play2Earn och metaverse-spel. Deras tillvägagångssätt är att göra valutan mångsidig. Till att börja med är Metacade en plars för exklusiva turneringar som ger spelarna en chans att tävla och vinna för att öka sina inkomster från sina favoritspel i Play2Earn. Metacade har också för avsikt att deras plattform ska vara den plats där användarna kan läsa om de hetaste alfa-versionerna av potentiella spel och lära sig de bästa metoderna för att maximera sina Play2Earn inkomster.

Dessutom kommer spelarna att kunna få tillfälliga testuppdrag, göra spelprövningar  för Metacades utvecklande community och ge betald feedback med hjälp av plattformens naturliga testmiljö. Men det mest spännande är att Metacade belönar sina medlemmar med MCADE token varje gång de delar recensioner, bra tips och annat innehåll som hjälper andra att förstå hur de kan få ut det mesta av blockchain och metaverse-spel. Detta gör det till en ännu bättre möjlighet att ta del av MCADE:s presale.

Att styra framtidens spelande

En faktor som sannolikt kommer att ge mycket uppmärksamhet åt Metacade token presale är lanseringen av Metagrants år 2023. Metagrants är ett sätt för spelarna att demokratiskt finansiera de spel som de är mest intresserade av att se utvecklas. För att vinna en Metagrant skickar spelutvecklare in sina idéer i en samling av dussintals, potentiellt hundratals, andra idéer. Den som communityn älskar mest får finansiering från Metacade-kassan för att utveckla ett fulländat spel tillsammans med sina mest ivriga anhängare.

Så småningom vill Metacade ha sin virtuella arkad fylld med endast de bästa Play2Earn och metaverse titlarna, som valts ut av communityn.

En decentraliserad community som ägs av spelarna

Teamet bakom Metacade tror på deras mål att göra plattformen fullt community-driven. Därför kommer kärnteamet ta ett steg tillbaka när Metacade blir helt självförsörjande och överlämna roller på högsta nivå till medlemmarna i communityn. De kommer bokstavligen att överlämna de (digitala) nycklarna för kassan och bilda en decentraliserad autonom organisation (DAO)

Efter detta kommer Metacade att styras av spelarna och ge dem sista ordet när det gäller nya funktioner, partnerskap, begränsning av token utbudet, nya ledarroller med mera. Detta kommer att göra Metacade till världens första spelarägda arkad – en högtflygande vision som redan har funnit en del förespråkare under MCADE token presale.

Metacades token presale lanseras nu

I dagsläget är det ingen tvekan om att metaverse kommer att förändra hur spel spelas. För spelbranschen kan metaverse vara den mest omvälvande kraft som branschen någonsin har sett, och Metacade är redo att dra nytta av den enorma tillväxt som metaverse och blockchain-baserade spel kommer att uppleva under de kommande åren. Enbart GameFi kommer att växa 10 gånger snabbare än traditionella spel fram till 2025, enligt en färsk rapport från Crypto.com. Detta gör att det är värt att ha ett stabilt mynt inom GameFi-sfären och att Metacade presale är värt att titta på.

Med Metacades token 8-stegs presale redan i gång har potentiella innehavare en chans att snappa upp 125 MCADE tokens för fyndpriset på endast 1 USDT. Med varje steg kommer en ökning av priset, och ett sista (försäljnings-) steg som rapporterar 50 MCADE per 1 USDT innebär att just nu är det perfekta tillfället att få tag på en förmögenhet i tokens innan projektet närmar sig sitt verkliga värde.

Metacade har extraordinära planer för framtiden. Det har snabbt blivit ett av de hetaste nya metaverse projekten på scenen, och dess token presale är definitivt något man inte får missa
Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer inom minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com

9.3/10