Så kan Metacade förändra metaverse-spel 2023

Av:
Nov 29, 2022
Listen to this article
  • Metacade kommer att förändra den sociala aspekten av metaverset
  • Metacade kommer att ha en traditionell, inbjudande känsla av en lokal träffpunkt, men i metaverset
  • MCADE Token väcker stort intresse

Idag är det standard att fotbollsfans har sina pubar med fotbollstema dit de kan gå för att hänga med likasinnade. Hockeyfans kan på samma sätt gå till barer med hockeytema. Men var ska metaverse-spelarna ta vägen?

Som situationen är för närvarande finns det en tydlig brist på gemensamma platser som låter metaverse-spelare att samla in och dela information om spelen de gillar. Metacade steppar då upp och erbjuder en lösning som ser ut att åtgärda detta problem i metaverse. 

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Tänk dig att du har hittat ett nytt, coolt spel i metaverse och du vill berätta om det för alla dina kompisar. Utöver det vill du visa dem exakt vad det är, samt hur man spelar det. Låter det intressant? Läs vidare för att lära dig mer!

Vad är Metacade?

Metacade är en arkadplattform i metaverse med många användningsområden inom kryptospelsfären. Förutom att bara tillhandahålla en plats för digitala spelare att umgås, planeras det också för att plattformen så småningom ska vara värd för spelturneringar. Dessutom undersöks det också för att kunna erbjuda spelare möjligheter att tjäna pengar genom sitt utbud av av play-2-earn-spel. 

Metacade är utformad för att helt förändra världen av metaverse-spel. Detta genom att introducera en aldrig tidigare skådad hub för spelutveckling till en grupp som utvecklas snabbt. Metacade planerar att erbjuda de bästa metaverse-spelen samtidigt som det möjliggör efterlängtade möjligheter till sociala mötesplatser. 

Hur kommer Metacade att förändra metaverse-spel?

Metaverse-spel ser ut att ta en allt större del av den globala marknadsandelen när det kommer till spel i allmänhet. Det mesta av spelandet, oavsett kategori, sker hemifrån via internet. 

Detta gör att den yngre generationen efterfrågar social interaktion, särskilt när de spelar sina favoritspel. Detta är dock svårt att råda bot på, eftersom ungdomar ofta är vana vid, och helt enkelt föredrar, att spela bekvämt hemifrån.

Metacade syftar till att erbjuda en lösning på detta, genom att spelare får den traditionella, inbjudande känslan av en fysisk mötesplats men i metaverse, och innehåller alla spel som spelarna vill komma åt. 

Plattformen effektiviserar också spel och turneringar, vilket leder till att spelare enkelt kan samlas för att bilda lag innan man startar ett spel eller går in i ett konkurrenskraftigt digitalt evenemang. 

I takt med att metaverse blir mer mainstream kan vissa människor till en början uppleva svårigheter med att komma in och hitta rätt. Metacade kommer att göra det enkelt för människor att dela de bästa metaverse-spelen med sina vänner, allt på ett och samma ställe. 

Hur kommer Metacade att förändra den sociala aspekten av metaverse?

Även om metaverse till stor del skapas för metaverse-spel, finns det också enorma sociala vinster. 

Undersökningar visar att ungdomar börjar prata mer med sin vänner online än öga mot öga. Detta skifte förstärktes ytterligare av covid-19-pandemin, såväl som av de stigande bränslepriserna då föräldrar inte ville skjutsa sina barn till deras kompisar för att hänga. 

Många ungdomar använder idag Instagram och andra appar för att kommunicera med varandra, men ingen av dessa är i metaverse. Och Facebook, som utan tvekan planerar att expandera till Metaverse genom att byta namn till Meta, är verkligen inte decentraliserat.

Metacade planerar att fylla det sociala tomrummet genom att ge ungdomar (och vuxna) en plats att umgås och chatta, speciellt för dem som är intresserade av spel och krypto. Till skillnad från Facebook, som alltid har använt sina plattformar på ett enbart vinstfokuserat sätt, erbjuder Metacade användarna en chans att faktiskt själva tjäna på det, via det sociala område de kommer att använda i Metaverse.

Du kan tänka på Metacade lite som en bar där du är aktieägare. För varje sportevenemang som hålls i baren får du en del. Låter inte det mycket bättre än att ha ett avlägset företag som tjänar på dina sociala aktiviteter och spelsessioner i metaverse?

Metacade kommer att ge jobbmöjligheter i metaversen

Utöver att förändra hur social interaktion och spelande går till i metaverse planerar Metacade också att ägna en del av sin plattform åt jobbmöjligheter. Detta gör att användare som vill arbeta med metaverse enkelt kan bygga sin karriär här. 

Oavsett om en spelare letar efter play to earn-möjligheter, arbete eller tävlingar planerar Metacade att erbjuda allt detta, vilket gör plattformen till den ultimata huben för alla aspekter av spel inom Metaverse. 

Är Metacade en bra investeringsmöjlighet?

Metacade presenterar sig själv som att ha potentialen att vara en utmärkt investeringsmöjlighet, oavsett hur man väljer att använda plattformen. Det spelar ingen roll om du främst är intresserad av metaverse-spel, den sociala aspekten av plattformen eller till och med de ekonomiska delarna – Metacade har allt. 

Metacade planerar en pre-sale som börjar i november, under vilken 50 % av utbudet av tokens kommer att finnas tillgängliga för försäljning. Detta kommer att göra det möjligt för investerare att köpa in sig på bottennivån och hoppa på ett projekt med mycket fina framtidsutsikter. Vi följer detta med spänning! 

Du kan delta i Metacades pre-sale här.