De bästa kryptovalutorna i metaverse att investera i före 2023

Av:
Dec 1, 2022
Listen to this article
  • Vilka metaverse-mynt är de potentiellt största investeringsmöjligheterna 2023
  • De 7 bästa kryptomynten att investera i nästa år - vilket har störst potential?
  • Ny metaverse-token går om mer etablerade mynt som Decentraland och fortsätter att ta fart!

Kraschen på kryptomarknaden och ökningen av nya GameFi-platser erbjuder en unik investeringsmöjlighet för 2023 och framåt. Till följd av att GameFi och Play-to-Ern är på gång att bli framtiden för onlinespel och kommer att stiga som aldrig förr, kommer målet för många investerare vara att hitta de bästa metaverse-mynten att investera i. Beräkningar visar att 3 av 4 investerare kommer att ställa in siktet på kryptomynt på grund av GameFi-möjligheter, så det är nu, och inte sen, som chansen finns att komma in på bottennivåerna av framtiden för metaverse.

Framtiden för GameFi

GameFi, en kombination av orden “game” och “finance”, tar världen av online-spel med storm och erbjuder unika investeringsmöjligheter i en tid då några av de bästa kryptomynten är rejält rabatterade. GameFi erbjuder användarna chansen att tjäna mynt som kan bytas ut mot fiat-pengar, vilket i grund och botten möjliggör för användare att tjäna pengar för att spela spel. 

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Även om det finns en mängd olika metaverse-spel med olika sätt att tjäna pengar, kan alla bli en fantastisk investeringsmöjlighet. Detta gäller särskilt nyare alternativ som har lyckats att undvika kryptokraschen 2022. Dessa mynt bör inte generera något annat än fin avkastning i takt med att de växer i popularitet. Detta sker utan att behöva bära bördan av att kraschen har gjort att deras glansdagar ligger bakom dem.

Några av de bästa metaverse-mynten att investera i nu

Några av mynten på listan över de bästa metaverse-mynten har funnits ett tag, medan andra är nykomlingar. Gemensamt är att alla borde ge stadig avkastning inom en snar framtid. Metaverse i allmänhet, och GameFi i synnerhet, blir allt mer populärt, vilket kommer att gynna dessa mynt till 2023 och vidare.

Vår lista över de bästa kryptomynten inkluderar:

  1. Metacade (MCADE) – Communitynav för GameFi
  2. Quint (QUINT) – Marknadsplats för NFT:er
  3. Decentraland (MANA) – Bygg virtuella världar
  4. MetaHero (HERO) – Scanna in objekt från riktiga världen 
  5. NFT Worlds (WRLD) – Öppen värld inspirerad av Minecraft
  6. Illuvium (ILV) – Samla varelser i öppen värld
  7. Wizardia (WZFD) – Rollspel med fantasytema

1. Metacade (MCADE) – Den bästa krypton att köpa

Metacades pre-sale är iång och det är ett av de nyaste och mest spännande av de bästa metaverse-mynten att investera i för 2023. Metacade är en helt decentraliserad GameFi-hub där den virtuella arkaden möjliggör för användarna att ha makten att forma framtidens spel. Spelare och spelentusiaster kommer att avgöra vilka spel som blir mest populära och vilka spelutvecklare som får bidrag för att omsätta sina idéer till verklighet. 

Plattformen erbjuder också en mängd olika sätt för spelare att tjäna utanför spelandet. Dessa inkluderar att lägga upp toppspel, skriva recensioner och delta i de senaste spelturneringarna. Detta gör att Metacade kommer att vara en unik plats för att fördjupa sig i allt som är GameFi. Stora delar av innovationen som Metacade erbjuder sker genom dess inhemska token, MCADE.

Med MCADE skapar Metacade en självförsörjande ekonomi där communitymedlemmar har chansen att tjäna MCADE-tokens genom en mängd olika aktiviteter. Detta inkluderar prisdragningar och spelturneringar, såväl som att skriva recensioner, testa nya spel och publicera alfa om det bästa Play-to-Earn-spelen. Detta bidrar till att communityn uppmuntras att förbli aktiv och gör att MCADE token får riktiga funktioner och användningsfall. I och med att plattformen är riktigt spännande, med potential att skaka om metaverse, har MCADE den största potentialen att inte bara ta fart, utan att skjuta i höjden.

>>> Du kan delta i Metacades pre-sale här <<<

2. Quint (QUINT) – Marknadsplats för NFT:e

Quint kan sägas vara lite av ett annorlunda metaverse-projekt. Det är nämligen ett som försöker kombinera metaverse och den verkliga världen på helt unika sätt. Till mångt och mycket kan Quint på ytan se ut som många av de andra bästa metaverse-mynten som du kan köpa idag. Detta beror på dess förmåga att kunna handlas med på NFT-marknader, staking och att tjäna belöningar. Men Quint sticker ut genom att den också ger sig in i okända territorier när det kommer till de bästa kryptomynten . 

Quint vill också slå samman den verkliga världen och metaverse på nya sätt, genom att erbjuda super staking-pooler (insats innebär att man kan tjäna krypto genom att låsa medel). Genom dessa kommer användare att kunna tjäna riktiga belöningar, såsom hotellvistelser och rabatter på restauranger. 

För att helt cementera kopplingen mellan metaverse och det verkliga livet kommer Quint också att skapa en marknadsplats. Denna  ger användarna möjlighet att få NFT:er utskrivna, inramade och levererade, så att människor kan få en fysisk representation av sina NFT:er. Även om det är ett ambitiöst projekt, förlitar sig denna marknadsplats helt på populariteten hos fysiska NFT:er, vilket ännu inte har bevisats.

3. Decentraland (MANA) – Bygg virtuella världar

En av de ursprungliga världsbyggarna i metaverse är Decentraland, som har sett sin popularitet fluktuera sedan lanseringen, där kryptokraschen har tagit särskilt hårt på den. Trots detta är dess skräddarsydda tomter en av grundpelarna i metaverse och denna tillgång kommer att ha en plats bland de bästa metaverse-mynten i många år framöver. 

Genom att vara en öppen världsbyggare är poängen med Decrentraland att användare ska köpa tomter på digital mark. De kan sedan bygga upp denna tomt på vilket sätt de vill. Detta oavsett om det handlar om att skapa spel, marknader eller platser för andra spelare att hyra. När man tänker på metaverse tänker man förmodligen på en värld som Decrentaland, där digitala varelser och mark ägs av användare. Du kan där redan hitta allt du letar efter, eller bygga det själv. Men, som kryptokraschen har gjort gällande; om marknaden försvagas, kan det göra att virtuell mark värderas för högt om de inte anpassar sig tillräckligt snabbt.

4. MetaHero (HERO) – Scanna in objekt från riktiga världen 

MetaHero sticker minst sagt ut på listan över de bästa metaverse-mynten, genom sin idé kring att förändra hur metaverse ser ut och ambition om att göra metaverse mer lik den verkliga världen än någonsin tidigare. För närvarande är avatarer och skapelser i metaverse datorgenererade digitala tillgångar, vilket betyder att hur de ser ut kommer att skilja sig från hur saker och ting ser ut i den verkliga världen. MetaHero försöker att ändra på det.

Istället för digitalt skapande kommer MetaHero att skapa världens största och mest realistiska bibliotek av metaverste-tillgångar genom att scanna in verkliga objekt och människor i metaverse. Det betyder att istället för att du skapar en avatar, kommer du att ha en som ser ut exakt som du. Istället för ett digitalt skapat objekt har du ett som är en exakt kopia av ett objekt i den verkliga världen. På detta sätt försöker MetaHero ge utvecklare möjligheten att skapa en så realistisk metaverse som möjligt. Även om det är uppenbart att vissa användare föredrar digitala skapelser, gör denna möjlighet MetaHero till ett av de mest spännande och bästa mynten för 2023 och framåt.

5. NFT Worlds (WRLD) – Öppen värld inspirerad av Minecraft

NFT Worlds är inspirerad av de enormt populära öppna världarna i Minecraft. Projektet strävar efter att kombinera Minecrafts virtuella världsbyggande med metaverse och Play-to-Earn (alltså, då man spelar för att tjäna belöningar). Med hjälp av Minecraft-koder med öppen källkod kan spelare ha glädje av en välbekant upplevelse, kontroller och mekanik i spelet. Även om NFT Worlds inte är associerat med riktiga Minecraft, kommer det att tillåta plattformsöverskridande kompatibilitet. Detta innebär att alla med ett Minecraft-konto också kan ha tillgång till NFT Worlds.

Med en mängd olika “världar” kan användare välja från en mängd kartor för att utforska, bygga och interagera med andra användare. De kan skapa spel eller marknadsplatser där varor i spelet kan bytas ut mot verkligt värde. Precis som med Decentraland kan användare i NFT Worlds köpa sin tomt och bygga upp den hur de vill, allt med den välbekanta känslan av ett av de mest populära videospelen genom tiderna. 

6. Illuvium (ILV) – Samla varelser i öppen värld

I detta Pokemon-liknande spel kan användare utforska en virtuell värld för att upptäcka digitala varelser som kallas Illuvials. Det finns totalt över 100 Illuvials , och var och en av dem betygssätts på olika sätt, och har specifika egenskaper, styrkor och svagheter. Detta gör varje spelares resa genom Illuviums universum unik. Användare kan också handla med sina Illuvials, såväl som tillgångar i spelet som anpassade skal och andra samlarföremål. Detta sker på Illuviums marknadsplats.

Illuvium är känt för sina vackra och livfulla landskap. I dess första försäljning av mynten släpptes över hälften av dess totala utbud på 10 miljoner dollar. Detta innebär att användare inte behöver oroa sig särskilt mycket för att inflation sänker värdet på deras ILV tokens. Genom att dess popularitet ökar stadigt, är Illuvium ett av de bästa metaverse-mynten att investera i före 2023.

7. Wizardia (WZFD) – Rollspel med fantasytema

Sist ut på vår lista över de bästa metaverse-mynten att investera i hittar vi Wizardia. Detta är ett magiskt fantasy-rollspel känd för sin övertygande visuella stil. I Wizardia skapar användare sina egna unika karaktärer, ser till att de klättrar i nivåer och uppgraderar sin utrustning. Detta i en strävan efter att försöka bli den ultimata trollkarlen. Spelet erbjuder inte bara en vacker visuell design, utan också häftiga PvP- och PvE-strider, i vilka användare måste använda strategi såväl som styrka för att klättra på topplistorna för att bli spelets bästa trollkarlar och tjäna WZRD tokens.

Dessa WZRD tokens har drabbats hårt av kryptokraschen, men inte lika mycket som några av de andra metaverse-mynten i toppen har gjort. Detta bevisar spelets popularitet. Just nu finns fina chanser komma över dessa tokens till rabatterade priser, innan de har siktet inställt på att öka under 2023. 

Så kan 2023 bli för de bästa metaverse-mynten

När kryptomarknaden återhämtar sig från det tuffa året 2022, erbjuder nya metaverse-projekt som Metacade fina möjligheter att investera i det som kan komma att bli marknadens bästa kryptomynt. Samtidigt som etablerade spel, som Decentraland, behåller sin plats på listan över de bästa mynten, är det nykomlingarna som bör se en mer stadig ökning framöver. Detta eftersom användare inte behöver brottas med priser som är högre än vad den nuvarande kryptomarknaden premierar och de negativa aspekterna av ett mynt långt under sin toppnotering.

Detta gör Metacade till det bästa metaverse-myntet att investera i före 2023, eftersom det är nu du har möjligheten att komma in på bottennivån. När 2023 är alldeles runt hörnet borde Metacade, liksom några av de andra bästa kryptomynten, se hur värdet ökar parallellt med populariteten. Att Metacade har undvikit kryptokraschen innebär att priset bara bör stiga under 2023 och vidare, vilket gör det till den perfekta investeringsmöjligheten innan priset ökar alltför mycket.
Du kan delta i Metacades pre-sale här.