Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Prisprognos för Metacade och Enjin Coin: Anledningen till att Metacade överträffar

Av:
Dec 7, 2022
Listen
  • Metaversumet är på väg att bli en av de hetaste kryptosektorerna 2023.
  • Enjin kämpar med ett komplext koncept som leder till dålig marknadspenetration.
  • Metacades tillgång till lukrativa spelmarknader ger massiv avkastningspotential.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptomarknaden ser ut att positionera sig för en tjurmarknad i metaverse-sektorn och kampen kommer om den bästa av metaverse tokens. Metacade (MCADE) och Enjin Coin (ENJ) är två namn som investerare kommer att ha i huvudet när användningen av virtuella världar tar fart. Enjin är en bra plattform för spelutvecklare att bygga sitt ekosystem på, men Metacade erbjuder unika och mycket mer mångsidiga möjligheter, som ger projektet starkare prisutsikter.

Vad är Metacade?

Copy link to section

Metacade har skapats för att vara en GameFi-destination i toppklass med bra tokenomics, beslut av communityn och play-2-earn-spel. Projektet är för närvarande tillgänglig i pre-sale och MCADE token kommer att vara den styrningstoken som ger innehavare rösträtt kring projektets utveckling. MCADE kommer också att kunna användas inne i spel för att vara med i prisdragningar, turneringar med stora vinster och mycket mer. Den intressanta aspekten är att detta projekt leds av communityn och kommer att dra nytta av de bästa utvecklarna och spelarna för att bygga en metaverse-arkad. 

Metaverse kommer att kretsa kring social dynamik och utforskande, men Metacade kommer att vara en mötesplats i toppklass för spelentusiaster. Projektet kommer också att inkludera de bästa play-2-earn-möjligheterna, så spelare behöver inte lämna metaverse tomhänta. Såväl nya spelare som proffsspelare kommer att älska det här projektet – och när de gör det, kommer stora företagsannonsörer också att göra det. Det finns många aspekter av MCADE som pekar på att det kan komma att bli en stor meme coin. 

Prisprognos för Enjin Coin

Copy link to section

Enjin Coin (ENJ) är en plattform för seriösa spelutvecklare utan någon riktig kul-faktor eller community. Projektet tillhandahåller produkter som utvecklare kan använda för att skapa sina egna NFT:er och samlarföremål i spelet, som kan handlas och användas i andra spel. Det finns också möjlighet att lägga till en inhemsk token till sitt projekt och knyta den till ENJ via Exfinity. En annan produkt är Jumpnet, som kommer att möjliggöra skalning för Ethereum. Allt detta låter ju faktiskt lite tråkigt, just eftersom det är det. Projektet kan attrahera utvecklare men skulle få det riktigt svårt att få till en riktigt meme coin-liknande dragningskraft till sin tokens pris. Prisprognosen för Enjin Coin visar på en första inriktning på de tidigare topparna på $3,50. Över den nivån skulle dock ENJ få motstånd, eftersom det kortsiktiga bygget inte kommer att matcha tillväxten i metaverse och det skulle kämpa mot risk kopplat till konkurrens.

  • Save

Metacades pris

Copy link to section

Priset på Metacade har alla möjligheter att höjas allt eftersom större adoption sker. Det första steget i vilket priset kan höjas är den tidiga marknadsföringskampanjen som planeras in mot 2023. Med en växande community av spelare och utvecklare kommer efterfrågan på MCADE att öka i pris. Topputvecklare kanske vill ha fler tokens för att ha ett större inflytande på projektets resultat. Nästa steg i utvecklingen kommer att vara P2E-spel på blockkedjan, och om projektet kan hitta rätt titlar att erbjuda så skulle en stark daglig användarbas lockas till MCADE. Nästa steg kommer bestå av att äntra metaverse, som är en mycket stor marknad för Metacade. Metaverse största krypto-tokens har en projektvärdering på 1 miljard dollar. Det skulle innebära $1 för MCADE, baserat på att 1 miljard mynt erbjuds i dess pre-sale. Dessa värderingar kommer dock i botten av en björnmarknad, och det är således en mycket försiktig prognos för myntet.

Slutsats

Copy link to section

Metaverse kommer att bli en stor sektor för kryptomarknaden och Metacade och Enjin Coin kommer att kämpa för att bli det bästa myntet i metaverse. Enjin Coin kommer att erbjuda en bra plattform för spelutvecklare, men det saknar den potential att bli en framgångsrik meme coin och den diversifierade plattformen som Metacade erbjuder. Båda projekten kan göra bra ifrån sig, men ENJ har funnits under lång tid och är känt inom kryptocommunityn. Metacade är å andra sidan ett nytt projekt, för närvarande under radarn, och kan glädjas åt fina framtidsutsikter i takt med att flera investerare och spelare får upp ögonen för det.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

  • Save
  • Save